Câştigaţi un kit de dezvoltare de accesorii pentru Android de la Microchip

by donpedro

Electronica Azi vă oferă şansa de a câştiga un Starter Kit de la Microchip care permite dezvoltarea de accesorii pentru telefoanele inteligente şi tabletele al căror sistem de operare îl reprezintă platforma Google Android™.
Starter kit-ul Microchip PIC24F pentru Android™ conţine o placă independentă folosită pentru evaluarea şi dezvoltarea de accesorii electronice pentru Google Android.
În mod specific, versiunile Android 2.3.4, 3.1 sau mai noi, includ un nou set de biblioteci care permit aplicaţiilor (apps) să comunice direct cu un accesoriu conectat prin USB la un telefon inteligent sau tabletă. Kit-ul conţine o placă de dezvoltare şi o bibliotecă software (download gratuit de la adresa web www.microchip.com/get/522D) care permit dezvoltarea rapidă şi uşoară de accesorii bazate pe microcontrolere PIC® Microchip de 16-biţi şi 32-biţi conectate la telefoane inteligente şi tablete al căror sistem de operare este Google Android.

Acest starter kit conţine 5 componente majore: Placă de Dezvoltare PIC24F pe 16-biţi, Depanator integrat PICkit 3 (PG164130), Adaptor RJ-11 la ICSP (AC164110), Sursă de putere la 9V (AC002014) şi software licenţiat, fără drepturi de autor.

Pentru a avea şansa de a câştiga kit-ul de dezvoltare accesorii pentru Android de la Microchip, accesaţi acum pagina web: www.microchip-comps.com/ea-android14

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu