NOILE CAMERE DE TERMOVIZIUNE DE LA FLUKE

by donpedro

Fiabilitatea contează.
Calitatea imaginii contează.
Performanţa contează.

TIMP DE ACTIVITATE SAU TIMP DE INACTIVITATE
REZULTATELE DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ

Universul dvs. Instrumentele dvs.
Conectate.

Transmiterea unui raport cuprinzător pe telefonul mobil al unui coordonator sau client… Analiză şi raportare de pe teren, fără a fi obligat să vă întoarceţi la birou… Instrumente multiple care vă dau raportul simultan… Acesta este universul aplicaţiei SmartView® Mobile şi al sistemului wireless CNX™. Disponibile numai de la Fluke – acolo unde rezultatele dvs. contează.

SmartView® Mobile

• Vă scuteşte de necesitatea de a părăsi amplasamentul pentru a transmite imaginile şi/sau rapoartele
• Transmiteţi rapoarte wireless atunci când este nevoie, unde este nevoie
• Realizaţi mai multe inspecţii într-o singură zi
• Analiză pe teren
• Primiţi răspuns instantaneu de la alte persoane sau obţineţi imediat aprobarea pentru paşii următori
• Previzualizarea raportului în timp real – satisfacţie imediată
• Interfaţa cu utilizatorul este optimizată pentru fiecare dispozitiv mobil (iOS, iPhone® şi iPad®)

Sistemul wireless Fluke CNX™

• Capturaţi până la cinci măsurători suplimentare, cu modulele wireless CNX

• Instrumentele multiple transmit raportul către camera cu infraroşu, compatibilă CNX
• Măsurători mai rapide înseamnă mai puţin timp petrecut pentru descoperirea problemelor şi mai mult timp pentru rezolvarea acestora
• Capturaţi măsurători de la maxim 20 de metri distanţă
• Lista instrumentelor de testare de la Fluke, care se pot conecta wireless, continuă să se extindă.

FOCALIZAREA este cel mai important lucru de care trebuie să vă asiguraţi la efectuarea unei INSPECŢII CU INFRAROŞU.

Multe zone de inspecţie sunt dificile pentru anumite sisteme cu focalizare automată

Sistemele cu focalizare automată pasivă capturează, de multe ori, numai subiectul din planul apropiat, în acest caz, gardul din plasă metalică

Sistemul de focalizare automată LaserSharp™ de la Fluke capturează cu claritate ceea ce doriţi să inspectaţi. De fiecare dată. Punctul roşu al laserului confirmă zona de focalizare a camerei.

Fără o imagine focalizată, este posibil ca măsurătorile de temperatură să nu fie

atât de precise (câteodată, există o diferenţă de 20 de grade) şi aţi putea scăpa din vedere o problemă.
Fluke pune la dispoziţia clienţilor două soluţii superioare de focalizare – sistemul de focalizare automată LaserSharp™ şi sistemul de focalizare IR-OptiFlex™, oferindu-vă şi posibilitatea de utilizare manuală, dacă doriţi.

O nouă generaţie de instrumente cu performanţe din generaţia următoare.

Tehnologia este în continuă schimbare. Ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca dvs. să simţiţi că sunteţi privaţi de inovaţiile importante, astfel că Fluke a proiectat cele trei camere noi cu infraroşu, pentru a se adapta schimbării. Pregătirea pentru viitor face parte din ADN-ul acestora. Puteţi testa şi mă­sura cu viteză şi uşu­rinţă wireless şi o puteţi conecta cu alte dispozitive wireless. Dacă v-aţi planificat să achizi­ţio­naţi o cameră cu infraroşu în viitor, asiguraţi-vă că luaţi una cu viitor.

Fluke lansează singurele camere cu infraroşu, cu focalizare automată LaserSharp™ pentru imagini focalizate consecvent.
De fiecare dată

Nivelul dvs. de încredere urmează să crească.
Cu ajutorul tehnologiei cu laser de precizie, puteţi focaliza ţinta dvs., extrem de precis şi, astfel, sunteţi sigur că obţineţi imaginea corectă şi măsurătorile de temperatură de care aveţi nevoie.
Depanarea este acum mai simplă ca oricând. Aceasta nu este o tehnologie care să dea greş. Aceasta este caracterizată de o funcţionare compactă, extrem de precisă, de fiecare dată.

Inovaţia adusă de Fluke facilitează realizarea mai multor activităţi, într-un timp mai scurt.
Sistemul de adnotare IR-PhotoNotes™

Beneficiaţi de identificarea exactă a zonei cu proble­me, prin capturarea mai multor fotografii pe fişier. Adăugaţi imagini ale echipamentelor, ale plăcuţelor cu datele de identificare ale motorului, ale uşilor camerei de lucru şi orice alte informaţii utile sau importante.

Înregistrare video multimod

Depanaţi cu singura cameră cu infraroşu din industrie, care oferă tehnologia brevetată IR-Fusion® şi înregis­trează videoclipuri fără focalizare, în spectrul vizibil şi cu infraroşu. Monitorizaţi procesele în timp, creaţi cu uşurinţă rapoarte video în infraroşu şi depanaţi cadru cu cadru. Se descarcă simplu pe PC-uri, pentru vizualizarea videoclipurilor şi analiză.

UŞOR DE ALES. UŞOR DE UTILIZAT.
GREU DE ÎNVINS.

Când sunteţi atent la buget (şi cine nu este, în zilele noastre?), faptul că puteţi obţine calitatea Fluke la un preţ accesibil înseamnă că puteţi răsufla uşurat. În cadrul companiei Fluke, “accesibil” nu înseamnă rabat de la calitate pentru a vă oferi un preţ mai mic. Înseamnă că am descoperit o modalitate pentru a vă oferi cea mai bună cameră, în schimbul preţului plătit. În acest caz, o suită a celor mai uşoare, rezistente, simplu de utilizat camere profesionale cu infraroşu pe care le puteţi cumpăra.

Busolă electronică
Asiguraţi-vă că dvs. şi alte persoane cunoaşteţi locaţia problemei. Măsu­ră­torile efectuate cu busola sunt transpuse simplu în imagini şi rapoarte.

Sistemul de focalizare IR-OptiFlex™

Descoperiţi problemele cu sistemul de focalizare semnificativ mai rapid, revoluţionar şi robust de la Fluke. Sistemul de focalizare IROptiFlex ™ vă oferă o focalizare optimă, prin combinarea simplităţii de utilizare fără focalizare, cu flexibilitatea focalizării manuale, pe aceeaşi cameră!

Tehnologia IR-Fusion®
Bucuraţi-vă de singurele camere cu infraroşu compacte din industrie, IR-Fusion, care oferă cinci moduri diferite, selectabile de utilizator, pentru claritate mai mare. Tehnologia noastră brevetată îmbină, într-o singură imagine, capturile digitale şi cele în infraroşu, pentru documentarea exactă a zonelor cu probleme. Modul exclusiv AutoBlend™ de la Fluke generează o imagine parţial transparentă, pentru ca detecţia şi comunicarea problemei să se facă rapid şi simplu.

Operare rezistentă, cu o singură mână
Experimentaţi cele mai robuste, fiabile şi uşoare camere profesionale cu infraroşu care există.
Focalizare printr-o singură atingere, pointer cu laser şi lanternă. Simplitatea compactă şi designul ergo­nomic – detaliile care contează.

De peste 65 de ani, Fluke înseamnă măsura calităţii
Mai bine proiectat. Construit mai rezistent. Deoarece rezultatele dvs. contează™.

Rezistenţă şi fiabilitate legendare
Fluke şi-a câştigat reputaţia de cea mai bună alegere pentru experţii din industria

electrică, pentru profesioniştii industriali şi în construcţii. Indiferent de meserie şi indiferent de locul dvs. de muncă, dacă aveţi la îndemână o cameră cu infraroşu de la Fluke, sunteţi pregătit pentru ce este mai rău şi gata să fiţi cel mai bun. Camerele cu infraroşu de la Fluke sunt concepute pentru a rezista la căderea de la 2 metri (6,5 ft) şi sunt rezistente la apă şi praf (Clasificare IP54), astfel încât camera dvs. să funcţioneze fără compromisuri.

Calitate superioară a imaginii
Există un motiv pentru care compania Fluke este atât de pasionată de calitatea imaginii. Imaginile mai clare, mai curate şi mai precise duc la informaţii mai utile şi soluţii mai bine documentate. Cu cât imaginea este mai bună, cu atât mai bine veţi arăta dvs. atunci când le prezentaţi imaginile superiorilor şi clienţilor dvs. Modelele noastre cele mai noi de camere cu infraroşu sunt singurele de pe piaţă dotate cu tehnologia IR-Fusion® şi sistemul de focalizare automată LaserSharp™. Ti400, Ti300 şi Ti200 sunt complet echipate cu cameră digitală de 5 MP, o ieşire video HDMI şi cu un afişaj LCD de înaltă rezoluţie, de 640 × 480.

Inovaţie benefică pentru dvs.
Inginerii de la Fluke ştiu că nu sunteţi interesat de înfloriturile cu care celorlalţi producători le place să se laude, aşa că se concentrează numai pe caracteris­ticile de care aveţi, într-adevăr, nevoie, pentru a vă ajuta să lucraţi mai bine, mai rapid şi mai inteligent.
Caracteristicile inovatoare pe care aţi ajuns să le cunoaşteţi, cum ar fi tehnologia IR-Fusion®, modul AutoBlend™, adnotările vocale, sistemul de adnotare IR PhotoNotes™ şi, mai nou, sistemul de focalizare automată LaserSharp®, vă ajută să obţineţi rezultate mai bune, mai rapid şi mai uşor. Ocupaţi cea mai bună poziţie posibilă, pentru a obţine rezultatele care contează pentru dvs. şi pentru clienţii dvs., cu software-ul SmartView® şi SmartView® Mobile.

Uşurinţă în utilizare
Clienţii noştri ar prefera să-şi petreacă timpul cu prevenirea şi rezolvarea problemelor – nu ca să îşi dea seama cum funcţionează camera noastră cu infraroşu. După ce am petrecut mii de ore pe teren cu aceştia, am mai ajuns la alte câteva

concluzii. Aceea că timpul şi cunoştinţele le permit inginerilor noştri să revoluţioneze designul, cum ar fi butoanele pe care le puteţi utiliza şi atunci când purtaţi mănuşi de lucru şi funcţiile simplu de utilizat, înglobate în cameră, precum adnotările vocale, astfel încât să nu fiţi nevoit să vă opriţi pentru a face însemnări pe hârtie. Inovaţiile mai recente includ:

• Sistemul de focalizare automată LaserSharp™, pentru a asigura cea mai bună focalizare, de fiecare dată
• Sistemul wireless CNX™, pentru a permite modulelor dvs. de testare CNX să comunice camerei măsurători suplimentare
• Tehnologia IR Fusion® cu modul Auto Blend™, pentru a localiza, înţelege şi raporta mai uşor problema
• Conectivitate pentru transferul wireless al imaginilor pe PC-ul şi pe dispozitivele dvs. Apple® iPad® şi iPhone®
• Coordonate GPS (sistem de poziţionare globală) pentru a vă ajuta să identificaţi echipamentele sau locaţia unităţii

Toate aceste inovaţii vă pot ajuta să înţelegeţi rapid care este situaţia actuală, să creaţi un raport, să stabiliţi paşii următori sau să iniţiaţi un program de întreţinere preventivă; toate acestea, în timp ce fabrica şi procesele funcţionează şi se derulează în continuare.

Contact
Ing. Gabriel Ghioca
gabriel.ghioca@arc.ro

ARC BRAŞOV SRL
Tel.: 0268-307915
Fax: 0268-419749
www.arc.ro

ARC BRAŞOV distribuitor autorizat FLUKE în România

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu