Specificaţiile MOST150 Data Link Layer de la Microchip

by donpedro

Microchip anunţă disponibilitatea prin licenţă, pe baza unei redevenţe, a specificaţiilor sale MOST150 Data Link Layer. Făcând tehnologiile cheie disponibile pentru nivelele inferioare ale MOST150, alte companii de semiconductoare au acum oportunitatea de a dezvolta, fabrica şi furniza cipuri cu interfaţă MOST150.
Standardul deschis MOST® pentru comunicaţii în reţea este utilizat în domeniul chioşcurilor de informaţii şi în asistenţă şofer în domeniul auto, precum şi în alte aplicaţii care au fost dezvoltate de şi cu MOST Cooperation, un consorţiu de companii auto şi furnizori cheie. După cum este tipic pentru tehnologii standard, există tehnologii complementare şi proprietăţi intelectuale care sunt importante pentru implementarea produselor standard, chiar dacă ele nu sunt parte a standardului în sine.
După cum a fost analizat şi comunicat de MOST Cooperation în 1 Octombrie 2007, specificaţiile la nivel de legătură de date ale standardului MOST vor fi deschise şi licenţiate după atingerea unor obiective cert definite. În spiritul inovării şi al tehnologiilor deschise, Microchip a decis să facă disponibile şi să licenţieze specificaţiile la nivel de legătură de date MOST150 mai devreme decât era stipulat în înţelegerea din 2007, pentru a încuraja alte companii de semiconductoare să participe la dezvoltarea MOST150. La ora actuală există mai mult de 150 de modele de maşini cu tehnologie MOST, iar MOST Cooperation se aşteaptă că vor fi încă 60 de noi modele de maşini cu MOST150 în următorii de la trei până la cinci ani.

Avantaje cheie
• Permite altor companii de semiconductoare să dezvolte, fabrice şi furnizeze cipuri cu interfaţă MOST150
• MOST150 este cea mai recentă tehnologie cu standardul deschis (Media Oriented Systems Transport)
• Peste 150 de modele de maşini utilizează la ora actuală comunicaţii de reţea MOST pentru infotainment şi asistenţă şofer, cu 60 de noi modele anticipate în următorii 3-5 ani.

Microchip Technology
www.microchip.com/get/DER6

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu