Seriile Kinetis M şi W MCU

4 OCTOMBRIE 2013

Seria Kinetis M MCU: măsurare de înaltă precizie, low-cost
Seria Kinetis W MCU: conectivitate wireless sub-1GHz, ultra-low-power

Seria Kinetis M MCU

Freescale oferă Seria Kinetis M de microcontrolere, ce apare și sub denumirea Seria Kinetis KM (Metering) pentru măsurare, prin care extinde linia de succes a microcontrolerelor Kinetis bazate pe nucleul ARM® Cortex™-M0+. Seria Kinetis KM sprijină soluții cu integrare mare, la cost redus, pentru contoare monofazate sau pe două faze, folosind conversia ADC de înaltă precizie sigma-delta pentru măsurare Analog Front End.
Microcontrolerele Kinetis KM folosite în măsurare și contorizare se adresează nevoilor regionale specifice, inclusiv rețelelor cu firul neutru deconectat sau faze partajate specifice rețelelor din America de Nord și Japonia. Software-ul metrologic complet,

incluzând timpul sau filtrarea, are prevăzută și transformata Fourier rapidă. Aceste dispozitive au imunitatea ridicată la descărcare electrostatică și precizie RTC (Real Time Clock) foarte mare (cu derivă mai mică de cinci părți pe milion la variația cu temperatura).
Module standard de tip Tower System și modele de referință regionale, cu bibliotecile software complete sunt disponibile pentru evaluare de proiect.
Seria Kinetis M este dedicată măsurării cu înaltă precizie a energiei electrice, pentru testare și măsurare. În seria Kinetis M este integrat un convertor ADC sigma-delta cu mare precizie, pe 24 de biți, și un amplificator cu zgomot redus. Microcontrolerele Kinetis KM cu nuclee low-power ARM®Cortex™-M0+ pentru măsurare sunt realizate într-un singur cip, complet integrat, cu metrologie de mare precizie. Seria Kinetis M optimizează costurile de fabricație pentru contoare inteligente, cu specificațiile regionale dedicate. Datorită creșterii consumului de energie la nivel mondial, în special în piața rezidențială, furnizorii de utilități au nevoie de soluții de contorizare a energiei din ce în ce mai precise și eficiente la cost.

TWR-KM34Z50M este un modul de dezvoltare din familia Tower System, oferind caracteristicile microcontrolerului MKM34Z128CLL5 din familia Kinetis M (măsurare), într-o capsulă LQFP-100.

Caracteristicile modulului TWR-KM34Z50M
• Microcontroler MKM34Z5128CLL5 (50MHz, 128KB flash, 16MB RAM, de putere mică, capsulă LQFP100)
• Interfață USB cu conector USB Mini-AB
• Display LCD de sticlă, cu 160 de segmente
• Circuit de depanare on-board: open source JTAG / SWD (OpenSDA), cu port serial virtual
• Accelerometru cu trei axe/senzor de înclinare anti-tamper (MMA8491Q)
• Patru LED-uri controlabile de utilizator
• Două comutatoare tip buton pentru întreruperi GPIO
• Un comutator tip buton pentru detectarea unei intervenții
• Un comutator tip buton pentru resetare MCU
• Potențiometru
• Conector tip header pentru acces GPIO și ADC
• Pini pentru detectare intervenții externe
• Sursă de alimentare independentă, cu baterie, pentru ceas de timp real (RTC) și module de detectare intervenție
• Generator de semnal sinusoidal cu 7 canale, cu interfață USB pentru emularea formelor de undă ale rețelei AC
• Suport IRDA
• Senzor de temperatură NTC
• Conector de uz general de tip Tower Plug-in (TWRPI)

Proiect de referință: contor low-cost monofazat de energie, pe baza Kinetis M MCU

Freescale vizează satisfacerea consumului redus de energie și cerințele de cost ale sistemelor monofazate, oferind un contor de energie monofazat care reprezintă un proiect de referință pe baza microcontrolerului Kinetis MKM34Z128 MCU. Acest MCU are un consum

propriu redus de energie și se bazează pe nucleul de calcul de înaltă performanță ARM®Cortex™-M0+. Acest proiect de referință oferă o soluție de măsurare monofază, optimizată la cost. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru măsurare în rețele, având conductorul neutru deconectat, în cazul măsurării ambelor linii de fază. Proiectul de referință calculează energia activă și reactivă în ambele linii, conductorul de fază și conductorul neutru. Acesta include un rezistor șunt folosit ca un traductor de curent pe conductorul de fază și un transformator de curent folosit ca traductor de curent pe conductorul neutru.
Acest proiect de referință are trei surse de alimentare: (1) Sursa de alimentare capacitivă, care este utilizată pentru a da putere contorului de energie, în scenarii normale. (2) Transformatorul de curent, ce poate măsura în mod normal curentul de pierderi pe conductorul neutru, este utilizat pentru a genera ener­gie în absența conductorului neutru. (3) Acumulator ce este folosit la alimentarea cu putere a contorului în lipsa alimentării de la rețea. Alimentarea din baterie va activa contorul în cazul în care este apăsat un comutator de către un utilizator al contorului sau în cazul în care cutia dispozitivului este deschisă printr-o intervenție fizică.

Caracteristici
– Aparat de măsură Clasa 1, 5 (30), cu alimentare prin schemă capacitivă
– Gama de operare 90-300V
– Frecvență de operare 45-65Hz
– Transformata Fourier discretă (DFT) implementată
– Compatibil cu standardul IS13779:1999 (static watthour meter)
– Precizia energiei active și reactive conform standard IS13779
– Șunt pentru senzorul de curent fază
– Transformator de curent pentru senzorul de curent neutru
– Transformator de curent pentru sesizarea lipsei curentului neutru în caz de sabotaj
– Ceas de timp real (RTC), capabil să detecteze un sabotaj în caz de pană de curent
– Afișajul meniului prin auto-defilare

KM3x: Kinetis KM pentru contor metrologic de energie electrică, 1 sau 2 faze

Noile microcontrolere Kinetis KM de măsurare cons­tituie o pârghie de succes a familiei Kinetis bazată pe ARM®Cortex™-M0+ core. Seria KM Kinetis sprijină soluții low-cost, foarte integrate, pentru contoare de energie electrică pe 1 sau 2 faze, cu precizie mare a achiziției și prelucrării de semnale analogice.

Acest proiect front-end de măsurare integrează o conversie analog digitală de înaltă precizie, de tip sigma-delta ADC.
Microcontrolerele Kinetis KM de măsurare au peri­ferice dedicate pentru a aborda specificațiile regionale caracteristice pentru o gamă largă de aplicații inteligente legate de energie și aplicații de contorizare inteligente. Software-ul metrologic este complet, incluzând timpul real sau filtrarea de bază, care este perfect integrată, precum și FFT (Fast Fourier Tansform).
Furnizorii de utilități solicită aparate cât mai precise și la cost eficient, pentru contorizarea energiei, cât și pentru sesizarea unui sabotaj (intervenție neautorizată). Freescale oferă o proiectare electrică de referință, folosind seria Kinetis M pentru măsurare pe două faze. Se rezolvă astfel cererile de precizie și de cost scăzut, oferind în final un dipozitiv de înaltă performanță Analog Front End (24-biţi AFE), combinat cu un amplificator cu amplificare programabilă (PGA) încorporat, pentru a crește precizia de măsurare a energiei.
Proiectul de referință al unui dispozitiv de măsurare de putere pe două faze este folosit pentru măsurarea și înregistrarea de energie activă și reactivă în rețele monofazate cu trei fire pentru conectare directă. Acesta este pre-certificat în conformitate cu ANSI C12.20, Clasa 0.5. Sursa de alimentare integrată, în comutație (buck convertor) permite exploatarea eficientă a electronicii de măsură și oferă suficientă putere pentru module opționale, cum ar fi memoria nevolatilă (NVM) pentru date de logare și de stocare a firmware-ului, senzor de înclinare Xtrinsic 3-axe, în cooperare cu un magnetometru Xtrinsic 3-axe, ambele pentru depistarea unui sabotaj, un port optic de citire în infraroșu inclus, pentru o citire cu un terminal portabil cu protocol de sprijin ANSI C12.18, și un conector tip header de expansiune AMR pentru un modul de comunicare RF (802.15.4 sau HAN / NAN).

Caracteristici principale ale proiectului de referință:
– Kinetis MKM34Z128 MCU construit pe ARM®Cortex™-M0+ core
– Gama de curent 200A (CL200, TA 30A)
– Gama de tensiune 85…264 V, 50/60Hz
– Două tipuri de instalare: Forma 2S sau Forma 12S
– Clasa de precizie: ANSI C12.20-2002 Clasa 0.5
– Măsurarea frecvenței liniei rețelei (pentru precizie de detectare a trecerii prin zero)
– Transformator de curent pentru detectare pe fiecare fază
– Moduri de lucru low-power, incluzând utilizarea de ceas de timp real (RTC) cu baterie cu litiu
– Display LCD 8 × 20 segmente, inclusiv dispozitiv de încărcare
– Port izolat (4kV) RS232 pentru monitorizare, parametrizare și upgrade de firmware (opțional)
– Ieșiri cu LED-uri (kWh, kVARh)
– Port optic infraroșu conform ANSI C12.18-2006
– Conector tip header de extindere AMI sprijinind comunicații în banda sub-GHz sau 2.4GHz 802.15.4 pentru AMR și control de la distanță
– Xtrinsic 3-axe tilt senzor, low-power pentru detectarea de sabotaj
– Xtrinsic 3-axe magnetometru, low-power pentru detectarea de sabotaj
– Proiect verificat la compatibilitate electromagnetică EMC (ANSI C62.41, IEC 61000-4-4)
– Preț de cost eficient al materialelor

Proiect de referință: contor monofazat bazat pe Kinetis KM3x MCU Proiect de referință: contor pe două faze bazat pe Kinetis KM3x MCU Proiect de referință: contor monofazat bazat pe seria Kinetis M MCU optimizat

Caracteristici ale părților componente:
MCU
– Nucleu de înaltă performanță ARM®Cortex™-M0+, frecvența de ceas până la 50 MHz
– Memorie 128 KB/64 KB Flash
– Se bazează pe v6-M Instruction Set Architecture (ISA), incluzând toate instrucțiunile v7-M pe 16 biți, plus un număr de instrucțiuni pe 32 biți
– PLL pentru a genera ceasuri pentru AFE (Analog Front End)
Gama de intrare: 31.25kHz la 39.0625kHz
Gama de ieșire: 11.72MHz la 14.65MHz
– FLL pentru a genera ceasuri pentru nucleu, sistem și memoria flash
Gama de intrare: 31.25kHz la 39.0625kHz
Gama de ieșire: 20MHz la 50MHz
– Moduri flexibile de operare
– Două ceasuri de referință, interne, ajustabile: 32kHz și 4MHz
Analog Front End
– Conversie ADC 24-bit sigma-delta cu 94dB SNR
– Amplificator cu amplificare programabilă în gama 1-32, cu derivă scăzută de temperatură
– Referință de tensiune internă, de înaltă precizie, cu derivă scăzută de temperatură
Securitatea
– Detectare de sabotaj cu marcare de timp
– Generator de numere aleatoare, unitate de protecție a memoriei
Interfețe
– Display LCD cu până la 288 segmente (8×36)
– Ceas de timp real (RTC), cu înaltă precizie derivă max de +5 ppm în intervalul de temperatură
– Interfețe 4x UART, 2× SPI, 2× IIC
Tensiune de operare și gamă de temperatură
– Gama de tensiune 1.71V – 3.6V (fără AFE)
– Tensiuni de 2.7V – 3.6V (cu AFE)
– Interval de temperatură -40°C … 85°C

Produse asociate

KW01: Kinetis sub-1GHz radio și ARM®Cortex™-M0+ MCU, cu 128KB flash, 64 byte flash cache, 16KB RAM
KW20: Kinetis 2.4GHz 802.15.4 RF și ARM®Cortex™ -M4 MCU, cu până la 512KB Flash, 64KB RAM
MC12311: Sub-1GHz RF și 8-bit HCS08 MCU, cu 32KB Flash, 2KB RAM

Seria Kinetis W MCU

Ultra-low-power MCU wireless sub-1GHz, pentru aplicații de conectivitate wireless
Seria Freescale Kinetis W MCU extinde linia de succes Kinetis MCU bazate pe ARM®Cortex™. Seria Kinetis W integrează transceivere de înaltă clasă, în gamele de frecvențe sub-1GHz

și 2.4GHz RF cu un nucleu Cortex™, furnizând seturi de caracteristici robuste pentru a oferi soluții wireless încorporate fiabile, sigure și low-power. Seria Kinetis W este optimizată pentru conectivitate wireless, oferind combinația potrivită de performanță, integrare, conectivitate și securitate. Pachetele de activare includ platformele de dezvoltare Freescale Tower System, sprijin prin sistemul de operare în timp real MQX™ RTOS și CodeWarrior IDE, precum și instrumente de la IAR Systems și de la alți parteneri. Fie că este nevoie de wireless sub-1GHz sau 2.4GHz, pentru conectare simplă punct-la-punct sau rețea de tip plasă completă, seria Kinetis W are soluția optimă. Pentru un maxim de flexibilitate, seria Kinetis W MCU are software-ul compatibil cu ARM®Cortex™ -M4 pe care se bazează seria Kinetis K, asociat cu transceiverul RF numit MC13242 IEEE® 802.15.4, pentru a oferi o cale de migrare scalabilă la mai multă performanță, memorie și facilitate de integrare. Seria Kinetis W MCU are în prezent două dispozitive: KW01 și KW20.

KW01: Kinetis sub-1 GHz radio și ARM Cortex™ – M0+ MCU, cu 128 KB flash, 64 byte flash cache, 16 KB RAM

Freescale oferă noul microcontroler Kinetis KW01 MCU wireless, ultra-low-power, ce reprezintă o soluție inteligentă de comunicații radio, bazată pe ARM®Cortex™, pentru

domeniul sub-1GHz (290-1020MHz) de aplicații prin conectivitate wireless. Noul Kinetis MKW01MCU are puterea de calcul a unui MCU ultra-low-power, lucrează la 48 MHz, cu nucleu ARM®Cortex™-M0+ pe 32 de biți, încorpo­rează un set bogat de periferice, cu un dispozitiv radio sub-1GHz de înaltă performanță, bi-direcțional, capabil să funcționeze într-o gamă largă de frecvențe, inclusiv 315, 433, 470, 868, 915, 928 și 960MHz în benzile de frecvențe radio cu licență gratuită pentru domeniile industrial, științific și medical (ISM).

Caracteristici ale părților componente:
RF Transceiver
– Suportă benzile de frecvență 290-340MHz, 424-510MHz și 862-1020MHz
– Sensibilitate ridicată: până la -120dBm la 1.2kbps
– Mare selectivitate: 80dB imunitate de blocare
– Curent mic: Rx = 16mA
– Ieșire programabilă: -18 la +17dBm, în pași de 1dB
– FSK bit rate de până la 600 kbps
– FSK, GFSK, MSK, GMSK și modulațiile OOK
– Securitatea datelor cu CRC, criptare AES-128 și 66-byte FIFO
– Senzor de temperatură integrat și indicator de baterie descărcată
MCU
Nucleu ultra-low-power pe 32-biți de tip ARM®Cortex™ -M0+. Performanță de 2x mai mare (CoreMark / mA) decât arhitectura veche, cea mai apropiată, de tip 8/16-biți. Un singur ciclu de acces rapid la port I/O facilitează lucrul la nivel de bit și emularea de protocol software, menținând lucrul pe 8-biți de tipul “look and feel”. Mai multe moduri de lucru low-power, flexi­bile, inclusiv noul mod de calcul, care reduce pute­rea dinamică, prin plasarea de periferice într-un mod numit stop asincron.
Funcțiile LPSCI, I²C, ADC, DAC, timer LP și DMA suportă modul de funcționare cu consum redus de energie, fără a trezi nucleu de calcul.
Memorie
– 128 KB flash, cu 64 byte flash cache
– 16 KB RAM
Interfețe
– Interfața capacitivă, tactilă, acceptă electrozi externi
– GPIO, cu pin de întrerupere, are capabilitate de cerere DMA și alte opțiuni de control prin pini
– 1 × I²C cu suport DMA, până la 100kbps și compatibilă cu caracteristicile MBus V2
– 1 × LPUART și două UART-uri cu sprijin DMA
Tensiune de operare și gamă de temperatură
– Tensiunea de lucru 1.8-3.6V, cu regulatoare de tensiune on-chip
– Interval de temperatură de -40°C … +85°C
Software
– Instrumentul de testare Radio
– Rulează pe PC conectat prin USB
– Permite evaluarea rapidă a performanței de radio într-un mediu de laborator, fără a avea nevoie de software scris
– Analiză a spectrului TX (putere la ieșire, armonici)
– Modularea impactului schemei (GFSK, BT, Mod index) pe spectrul de frecvențe
– Ajutor la realizarea de tuning în rețea
– Analiză a performanței de sensibilitate RX (RSSI, impedanța de intrare LNA, pragul OOK, AFC)
– SMAC (Simple Media Access Controller)
– Comunicare simplă și aplicații de testare bazate pe drivere/utilități PHY disponibile sub formă de cod sursă
– Amprentă mică (<10 KB) - Sprijin pentru programare over-the-air Instrumente Software
BeeKit Wireless Connectivity Toolkit
Aplicații țintă: Consum (sistem de aer condiționat, monitorizare de activități), Industrial (router, termostat, robot mobil, conectivitate prin IPv6, rețea de măsurare și contorizare inteligentă, sistem de control în clădire), Medical (monitorizare a stării de sănătate, aparate portabile).

KW20: Kinetis 2.4 GHz 802.15.4 RF și ARM™ Cortex-M4 MCU, cu până la 512KB Flash

Noile microcontrolere Freescale Kinetis KW20 MCU wireless extind familia de succes Kinetis MCU bazate pe nucleul ARM®Cortex™-M4. Kinetis KW20 MCU wireless integrează un transceiver RF lider în clasă și Cortex™-M4, oferind un set de caracteristici robuste pentru aplicații wireless fiabile, sigure și de mică pu­tere, conforme cu standardul IEEE®802.15.4. Aceste MCU-uri wireless oferă până la 512 KB de flash, 64 KB de RAM și până la 64KB de FlexMemory. Suportul PAN (Personal Area Network) dual permite sistemului să participe simultan în două rețele ZigBee®, eliminând necesitatea de a avea mai multe dispozitive radio. (ZigBee este un protocol care utilizează standardul 802.15.4 ca o bază și adaugă rutare suplimentară și funcționalitate de rețea). Pachetele software de protocol, instrumentele și IDE (Integrated Development Environment) sunt compatibile cu familia Kinetis MCU.

Instrumente Software
BeeKit Wireless Connectivity Toolkit
Aplicații țintă: Consum (sistem de încălzire, control la distanță, monitorizare de activități), Industrial (control acces, termostat, rețea de măsurare și contorizare inteligentă, sistem de control în clădire).

MC12311: Sub-1GHz RF și 8-biţi HCS08 MCU, cu 32KB Flash, 2KB RAM

Având puterea de calcul dată de un MCU S08QE pe 8-biți, low-power, dispozitivul MC12311 încorporează un set bogat de periferice, cu un radio de înaltă performanță sub-1GHz, capabil să funcționeze într-o gamă largă de frecvențe, inclusiv 315, 433, 470, 868, 915, 928 și 960MHz în benzile de frecvență fără licență pentru domeniile industrial, științific și medical (ISM). Această configurație permite utilizatorilor să minimizeze utilizarea componentelor externe.

Instrumente de dezvoltare

TWR-12311:
Sub-1GHz Smart Radio Tower System Module
WM-BUS-868MHZ-EVAL-311:
868MHz Wireless M-BUS evaluation stack for MC12311

Aplicații țintă: Industrial (sisteme de securitate, controlere în clădiri, măsurări electrice, debitmetre, contoare de utilități, automatizări diverse, monito­rizare de la distanță, automatizări în birouri), Conectivitate prin IPv6, Medical (echipamente medicale, sisteme de monitorizare pacienți).

TWR-12311 este un instrument de dezvoltare pentru MC12311, de tip System in Package (SiP). Instrumentele MC12311 oferă platforma ideală pentru a dezvolta o varietate de aplicații în care este nevoie de conectivitate wireless simplă și robustă. Acestea permit dezvoltarea rapidă, la cost eficient, de rețea wireless, având hardware, software, instrumente și aplicații demonstrative necesare pentru a face eficient procesul de proiectare și verificare.
TWR-12311 face parte din familia Tower System Freescale, ce cuprinde o varietate mare de

TWR-12311 este un instrument de dezvoltare pentru MC12311

platforme modulare de dezvoltare a aplicațiilor. Aceste platforme modulare (cu prefixul TWR) sunt reutilizabile și oferă posibilități nelimitate de a dezvolta sisteme de contorizare inteligentă, automatizarea clădirilor mari și în locuințe, aplicații medicale.
Platforma de dezvoltare MC12311 este formată din două plăci:

Modul de referință 12311 – MRB

• 12311 – Modular Reference Board (12311 – MRB) – placă de referință care conține dispozitivul MC12311 cu oscilator cu cristal de 32 MHz, circuitele RF includ antenă și circuite de sprijin.
Placa poate fi utilizată ca o platformă de evaluare simplă și independentă sau ca o placă-fiică pentru alte plăci de dezvoltare MC12311 sau la o placă de bază personalizată unei aplicații specifice.
– Oferă un design de referință compact pentru dispozitiv și amplasarea RF
– Oferă pre-proiectate pentru hardware MC12311 (dispozitiv și funcție)
– Oferă acces la MC12311 printr-un set complet de GPIO
– Oferă portul de depanare MCU BDM
– Oferă (opțional) local, 2 Mbit serial FLASH, Oscilator cu cristal 32.768 kHz, IR “Blaster” cu LED-uri și management al energiei.
• TWR-RF Board – placa de bază pentru MC12311 și plăcile tip fiică 12311 – MRB, pentru a permite utilizarea acestora în cadrul sistemului. Placa TWR – RF este un modul controler

compatibil cu Freescale Tower System. Ansamblul de două plăci 12311-MRB + TWR-RF poate rula independent, în afara unui Tower System. Lista de mai jos rezumă caracteristicile modulului TWR-RF:
– Conectoare standard de 100 mils, J5 și J4 (2×9 și 2×10), pentru a conecta MC12311 și plăcile-fiică 12311-MRB
– Conector standard tip header de 100 de mils, J1 (2×20), pentru a permite calea de circulație a semnalelor între conectoarele plăcilor elevatoare TWR primar și secundar
– Conector standard de 100 de mils J6 (3×12), pentru a permite semnalizarea la placa HW și interfața USB sau la sistemul hardware TWR
– Regulator de tensiune pe placă, pentru a asigura alimentarea externă
– 4 LED-uri controlabile de utilizator
– 4 întrerupătoare cu buton, controlabile de utilizator
– Conector USB tip B
Fie că placa 12311-MRB este utilizată într-o aplicație simplă în mod independent sau în combinație cu o altă placă gazdă, Freescale oferă un suport software prin Freescale BeeKit Wireless Connectivity Toolkit (BeeKit), care reprezintă mediul complet de dezvoltare software. BeeKit este o colecție cuprinzătoare de biblioteci de tip codebase pentru conectarea fără fir, șabloane de aplicații și exemple de aplicații.
Interfața grafică pentru utilizator (GUI) din BeeKit permite utilizatorilor să creeze, să modifice și să actualizeze diverse implementări de rețea fără fir. O gamă largă de funcționalități software-ul este disponibilă pentru complementarea funcțiilor plăcii 12311-MRB, fiind oferită ca un codebases în BeeKit .

Sunt oferite KIT-uri care au componență diferită:
Varianta TWR-12311-UE conține:
– Modul Tower MC12311
– Modul 1 × MC12311 915 MHz
Varianta TWR-12311-KIT-UE conține:
– Modul Tower 2 x MC12311
– Modul 2 × MC12311 915 MHz

Toate variantele includ: antenă, cablu USB, ghid de pornire rapidă, DVD cu BeeKit Wireless Connectivity Toolkit și IDE software, materiale de instruire și colaterale.

BeeKit Wireless Connectivity Toolkit

BeeKit este o aplicație software de sine stătătoare, care oferă o interfață grafică cu utilizatorul (GUI), în care utilizatorul poate creea, modifica, salva și actualiza soluții de rețea fără fir, bazate pe stive de protocol Freescale. BeeKit oferă o interfață de tip Wizard și Solution Explorer, care permite utilizatorului să configureze rapid și ușor parametrii înainte de a creea proiectul, reducând necesitatea de a trece prin fișiere individuale și de a configura manual parametrii.
Cu biblioteci în cod de bază (codebase) complet pentru rețea fără fir, șabloane și exemple de aplicații, utilizatorul generează fișiere de lucru adecvate pentru a fi importate într-un mediu de dezvoltare integrat (IDE), pentru a continua dezvoltarea și depanarea. Aplicația BeeKit este ușor scalabilă pentru a sprijini noi coduri de bază și dezvoltări de funcționalități. BeeKit include o licență de utilizare nelimitată pentru SMAC (Simple Media Access Controller), 802.15.4 codebases și BeeStack™ ZigBee codebases Freescale.

Dispozitive sprijinite
802.15.4 (2.4 GHz) Wireless MCU
MC12311: Sub-1GHz RF și 8-biţi HCS08 MCU, cu 32KB Flash, 2KB RAM
802.15.4 (2.4 GHz) Transceiver

Documentaţii Freescale:
AN3403, AN4265, BEEKITFS, BKWCTKUG, BSADG, BSCONNAUG, BSSRM, KNTSKINFS, KNTSKM2PMTRFS, KNTSKM3XFS, KNTSKW01FS, KW20FS, MC12311, MC12311FS, MKW01Z128, MKW22D512V, TWRKM34Z50UM, TWR-12311-EU, TWRRFMBRQSG, TWRRFRM, ZAUG, ZHDCRM.

Freescale Semiconductor România S.R.L.
București
Tel: 021 3052 400
officero@freescale.com
www.freescale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal NUMAI pentru a răspunde comentariilor/solicitărilor dumneavoastră.
  • Pentru a primi raspunsuri adecvate solicitărilor dumneavoastră, este posibil să transferăm adresa de email și numele dumneavoastră către autorul articolului.
  • Pentru mai multe informații privind politica noastră de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal, accesați link-ul Politica de prelucrare a datelor (GDPR) si Cookie-uri.
  • Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa de email: gdpr@esp2000.ro
  • Abonați-vă la newsletter-ul revistei noastre