DesignShare cea mai recentă aplicaţie gratuită oferită de DesignSpark

by donpedro

Aurocon COMPEC prezintă cea mai recentă revistă DesignSpark, destinată inginerilor proiectanţi unde puteţi găsi informaţii despre cea mai recentă aplicaţie DesignShare.
DesignShare este o extindere a site-ului DesignSpark care vine în ajutorul inginerilor, studenţilor şi a persoanelor pasionate de electronică, creat pentru a găzdui proiecte şi idei. Oferă inginerilor sau celor pasionaţi şansa de a-şi dezvolta propriile proiecte, sau de a ajuta în dezvoltarea unor proiecte deja existente, este o colecţie de proiecte Open-Source postate de membri şi partenerii DesignSpark. O aplicaţie eficientă şi simplu de utilizat, oferă posibilitatea inginerilor să aibă acces la proiecte gratuit.

Site-ul va găzdui două domenii principale: Idei şi Proiecte

Secţiunea Idei destinată membrilor DesignSpark pentru a posta propuneri de proiecte, de a genera discuţii pe baza proiectelor.

Secţiunea Proiecte este locul unde utilizatorii vor găsi toate proiectele disponibile etichetate cu cuvinte cheie relevante, pentru a permite navigarea uşoară. Cele mai interesante proiecte vor fi, prezentate în numerele viitoare ale revistei DesignSpark. Proiectele pot fi, de asemenea, create cu scopul explicit de a obţine idei şi de a colabora cu ceilalţi membri.
Dacă aveţi un proiect de arătat, sau dacă sunteţi în căutare de idei noi acum aveţi posibilitatea pe DesighShare.
DesignSpark Magazine, prin Aurocon COMPEC, unic distribuitor în România pentru RS Components.
Revista este diponibilă în format electronic şi poate fi accesată atât de pe PC, cât şi de pe iPad, iPhone sau tabletă Android.

www.designspark.com/
www.rsromania.com

www.compec.roAurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu