Câştigaţi o Placă de evaluare MCP19111 de la Microchip!

by donpedro

“Electronica Azi” vă oferă şansa de a câştiga o placă de evaluare MCP19111 (ADM00397).
Practic, MCP19111 este un controler digital PWM îmbunătăţit. Acesta combină un controler PWM pur analogic cu un microcontroler de suprave­ghere realizându-se astfel o soluţie configurabilă de conversie a energiei rapidă şi cost-eficientă.
MCP19111 este ideal pentru conversia standard de putere, drivere de LED-uri și aplicații de încăr­care a bateriei. Placa demonstrează modul în care dispozitivul MCP19111 funcționează într-o topo­logie buck sincron de-a lungul unei plaje largi de tensiuni de intrare, având aplicate diferite sarcini. Aproape toți parametrii sistemului de operare și de control sunt programabili prin utilizarea unui microcontroler PIC integrat. MPLAB IDE X poate fi utilizat în combinație cu o interfață grafică cu utilizatorul (GUI) (de tip plug-in) pentru a configura cu ușurință circuitul MCP19111. Alternativ, utilizatorul poate programa MCP19111 folosind propriul său firmware pentru a-l putea utiliza într-o aplicaţie specifică.
Placa de evaluare conține headere pentru ICSP™ (In-Circuit Serial Programming™) și comunicaţie I2C, rezistori pull-up şi pull-down, puncte de testare la fiecare pin GPIO şi două push butoane pentru dezvoltarea sistemului.

Pentru a avea şansa de a câştiga o placă de evaluare MCP19111, accesaţi acum pagina de internet: www.microchip-comps.com/ea-mcp19111
şi introduceţi datele voastre de contact în formularul online.

Succes!

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu