Economisiţi energie cu releele sensibile Fujitsu din seria JV

by donpedro

500, 400, 300mW sunt valori ale consumului de putere ale bobinelor din releele de putere medie. Dar JV-xS consumă 200mW şi operează chiar şi la 113mW!
Un consum de putere de, spre exemplu, 500mW este mic la prima vedere şi pare că la un consum de putere al altor circuite acesta cumva „dispare”. Uneori poate părea să fie o valoare neglijabilă, dar în multe cazuri consumul de putere contează foarte mult. Pe lângă tendințele generale de reducere a consumului de putere, un consum mai mic permite, spre exemplu, o funcționare mai îndelungată de la o sursă de rezervă în cazul unei căderi de tensiune. Mai mult, în cazul sistemelor cu mai multe relee, consumul global atinge chiar şi zeci de wați ceea ce poate genera probleme legate de disiparea căldurii în sezonul cald sau alte probleme similare.
Seria JV-xS de relee Fujitsu cuprinde relee de calitate de putere medie (5A) cu o tensiune maximă de comutare de 250VAC/ 1250VDC cu o bobină foarte sensibilă. Dimensiunile mici (de doar 12.5 mm) contribuie la versatilitatea releului. În ciuda dimensiunilor mici însă, releul JV-xS prezintă un grad ridicat de siguranță grație puterii de izolare 5000VAC (bobină / contacte), fiind construit din plastic cu auto-stingere.
Seria JV-xS este disponibilă cu bobine DC de la 3 la 24V (JV-3S … JV-24S). Pe lângă versiunile obișnuite pentru 5, 12 şi 24V puteți găsi în stocul nostru şi versiunea de 9V JV-9S-KT. La cerere, vă putem furniza orice alte versiuni disponibile.
Informații detaliate găsiţi la fişa de date Fujitsu JV.

Avantaje/caracteristici
1. Releu 5A de putere medie SPST (NO)
2. Bobină sensibilă – 200 mW/ funcționează chiar şi la 113mW
3. Tensiune maximă de comutare 250VAC/150VDC
4. Dimensiuni mici 12,5 mm
5. Contacte fără cadmiu pe bază de argint
6. Material plastic cu auto-stingere (UL94V-0)
7. Distanţă de izolare 8mm
8. Putere de izolare 5000VAC

Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

Adaugă un comentariu