Barieră optică de siguranţă Leuze MLD

by donpedro

Barierele optice de siguranţă din seria MLD au fost reproiectate pentru a asigura mai mult confort şi eficienţă în operare. În noua versiune, un indicator colorat, vizibil de la o distanță, poate afișa starea de muting precum și starea OSSD și a erorilor. Laserul de aliniere, care poate fi operat prin apăsarea unui buton, şi distanţa de funcţionare care poate fi comutată de la 50 la 20 de metri rotunjesc gama deja extinsă de servicii şi confort de operare mare a acestor dispozitive.

NOU: Indicator muting!
Pentru afişarea stării de muting şi a stării OSSD, respectiv erori.

Pornire fără PC
Toate setările, de exemplu configurarea tipurilor de muting, se pot modifica fără ajutorul unui PC.

Funcţia muting
Funcţiile de muting integrat pot fi configurate prin intermediul alocării pinilor.

Operare la temperaturi până la -30°C
Dispozitivele sunt potrivite pentru aplicaţii la temperaturi joase.

Ajutor de aliniere cu laser integrat
Ajutor de aliniere cu laser pentru alinierea ușoară pe distanțe lungi.

Interfaţă de siguranţă AS-i
Conectare directă la bus-ul AS-i fără modul suplimentar de cuplare.

Posibilitățile de utilizare a barierelor optice de siguranţă din gama MLD sunt extrem de diverse și includ protejare acces într-o aplicație robotică și transportoare și sisteme de stocare. Funcțiile integrate pentru comutarea distanţă funcţionare și muting, de exemplu cu seturi de senzori muting pre-montate sunt deosebit de avantajoase.

Eficienţa apare atunci când dispozitivele devin sisteme.

Eficienţa apare când soluţia completă de siguranţă provine dintr-o singură sursă. De la senzorii standard simpli şi până la sisteme high-end, există multe produse și servicii suplimentare în gama noastră extinsă care contribuie la eficientizarea proceselor dumneavoastră. Exemplele includ:

MLDSET: Seturi personalizate pentru realizarea rapidă de aplicații tipice muting. Soluție complet pre-montată pentru instalare simplă, cu toate accesoriile necesare, cum ar fi Coloanele Dispozitiv, Seturi Senzori Muting, unități de control cu buton de reset, cutii terminale.

Accesorii Muting: Accesoriile in formă L şi T (Set Senzori Muting) sunt disponibile pentru barierele de siguranţă MLD. Aceasta permite implementarea facilă atât a muting-ului sincronizat cât şi a celui secvenţial.

Monitor siguranţă ASM: Inima AS-i Siguranţă la Locul de Muncă este Monitorul de Siguranţă prin care pot fi conectate sigur şi uşor toate componentele individuale AS-i.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu