Câştigaţi un Digital Power Starter Kit MPLAB de la Microchip!

by donpedro

“Electronica Azi” oferă şansa cititorilor săi de a câştiga un Starter Kit MPLAB pentru aplicaţii digitale de putere (#DM330017).
Acest starter kit permite utilizatorului să exploreze cu uşurinţă capabilităţile şi caracteristicile familiei de convertoare digitale de putere dsPIC33F GS. Sursa de alimentare a plăcii este controlată digital şi este compusă din două convertoare DC/DC independente, unul coborâtor, sincron (Buck converter), iar celălalt ridicător (Boost converter). Fiecare etaj de putere include un MOSFET controlat de o sarcină rezistivă de 5W.
Platforma include un depanator/programator (In-Circuit Debugger /Programmer) cu conectare prin USB, un display LCD pentru afişarea tensiunii, curentului, temperaturii şi a condiţiilor de avarie precum şi un senzor de temperatură.
Kit-ul Digital Power Starter menţine nivelul dorit al tensiunii de ieşire prin control software cu ajutorul unui PID în buclă închisă (PID – Proportional-Integral-Derivative).
Circuitul dsPIC® DSC oferă memoria şi perife­ricele necesare pentru conversie A/D, generare PWM, comparare analogică şi I/O de uz general, înlăturând necesitatea de a îndeplini aceste funcţii cu ajutorul unor circuite externe.

Pentru a avea şansa de a câştiga un MPLAB Digital Power Starter Kit, accesaţi acum pagina de internet
www.microchip-comps.com/ea-digpow
şi introduceţi datele voastre de contact în formularul online.
Succes!

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu