WIPRO simplifică testele de funcţionalitate ale sistemelor de conectare

by donpedro

Sistemele de alimentare trebuie să opereze în condiții de siguranță.
Sisteme de testare pentru relee de protecție și reţele de comutare automată în sistemele de medie și înaltă tensiune.
Tehnologia dispozitivelor de protecție a rețelelor de înaltă și medie tensiune ocupă un loc deosebit în cerințele specifice ale companiilor producătoare de energie.
Un echipament de protecție monitorizează sistemul de producere a puterii electrice la suprasarcină precum și la defecte de împământare și scurtcircuit, asigurând securitatea alimentării. Acest echipament de protecție trebuie să fie verificat la intervale regulate pentru a se asigura că funcționează corect.

WIPRO (Weidmüller Interface for PROtection Relays) este un sistem flexibil de testare sub forma unui conector, utilizat pentru testarea simplă și sigură a tehnologiei de protecție. Acest sistem oferă suport optim pentru o gamă largă de situații de măsurare.

WIPRO – Caracteristici
• Scurt-circuit automat pe transformatorul de curent atunci când se introduce fișa de testare. (Menținerea sau separarea căilor specifice de energie și a căilor de semnal sunt realizate automat).
• Unitatea de bază este adecvată pentru montare în nișă pe perete sau pe șina de montaj TS35.
• Conexiunile în unitatea de bază se pot face prin variante de prindere cu şurub sau clemă tensionată.
• Conector de testare pentru papuci și mufă de test Ø 4 mm.
• Codificare împotriva introducerii incorecte a fișei de testare.
• Trei niveluri de contacte pentru fișa de testare.
• Opțiuni de conexiune transversală în unitatea de bază.
• Conexiune transversală și opțiuni de conectare longitudinală în mufa de testare.
• Conexiuni protejate la intervenții în unitatea de bază (datorită unui capac de protecție pentru prevenirea accesului neautorizat).
• Design modular, cu până la 22 de poli și prize de testare per unitate de bază.

Testarea periodică cu interfața WIPRO este practic ușor de făcut pentru echipamentele de comutare pentru înaltă și medie tensiune prevăzute de companiile de utilități electrice și folosite pentru a detecta și opri (prin întrerupătoare) orice supratensiuni, defecte de împământare sau scurtcircuite. Acest echipament de protecție trebuie să fie testat la intervale regulate, cu scopul de a detecta și evita orice posibile disfuncționalități. Interfața WIPRO de testare, decuplează partea de protecție de partea de alimentare. Acest lucru face posibilă testarea și ajustarea cu ușurință și în condiții de siguranță a releelor de protecție.

Weidmüller Interface GmbH & Co.KG – România

Tel.: 0268 446 222
Fax: 0268 446224
claudiu.totea@weidmueller.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu