Câştigaţi un kit de dezvoltare tactil-capacitiv mTouch de la Microchip!

by donpedro

“Electronica Azi” oferă cititorilor săi şansa de a câştiga un kit de dezvoltare tactil-capacitiv mTouch de la Microchip!

mTouch Projected Capacitive Development Kit (nr. ordine DM160211) include un senzor tactil de 3.5 inch montat pe o placă senzor şi o placă de dezvoltare pentru aplicaţii capacitive construită pe baza microcontrolerului (MCU) PIC16F707 ce dispune de firmware complet funcţional. Kit-ul permite utilizatorilor să conecteze senzori cu până la 24 de canale, fără a modifica firmware-ul. Codul open source suportă senzori cu până la 32 de canale, kit-ul incluzând o interfaţă grafică cu utilizatorul – GUI – instrument ce permite utilizatorilor să adapteze cu uşurinţă cei mai importanţi parametri din cadrul proiectului lor.

Kit-ul conţine:
• Projected Capacitive Board (placa de dezvoltare pentru aplicaţii capacitive) inclusiv microcontrolerul pe 16-biţi PIC16F707 cu firmware complet funcţional;
• Placa senzor 12 × 9
• Senzor tactil de 3.5”
• USB / Cabluri de comunicare

Pentru a avea şansa de a câştiga kit-ul de dezvoltare tactil-capacitiv mTouch, accesaţi acum pagina de internet www.microchip-comps.com/ea-mtouch şi introduceţi datele voastre de contact în formularul online.

Succes!

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu