Bobine de mod comun cu pierderi mari de inserție – WE-CNSW

by donpedro

Bobina de mod comun WE-CNSW (1812) pentru liniile de date și de semnal permite atenuarea de interferențe de înaltă frecvență de patru ori la fel de eficient ca și la componentele anterioare ale familiei sale de produse.
Impedanța mare de până la 8000 Ohm este atinsă în intervalul de înaltă frecvență de la câteva sute de MHz la gama de GHz. În acest fel, sunt posibile pierderi de inserție cu mult mai mari decât înainte chiar și în interfețe de mare viteză cum ar fi USB, CAN și Firewire – chiar și fără a influența semnalul util. Capacitatea de curect actuală este de trei ori mai mare și permite chiar suprimarea zgomotului în surse de alimentare de până la 2 A, ceea ce era imposibil pentru bobinele de mod comun anterioare, de o construcție similară. Aceste componente sunt disponibile cu valoarea inductanței de până la 22μH. Acestea sunt specificate pentru intervalul de temperatură de lucru de -40°C până la +125°C.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos este parte a grupului Würth Elektronik și este divizia care se dezvoltă cel mai repede din grupul Würth.
Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive. Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud. Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America. Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu