Tehnologia GreenTech: O economisire a energiei cu o medie de 30%!

by donpedro

Regula producătorului ebm-papst pe baza căreia realizează dezvoltarea produselor an de an este că fiecare produs nou creat trebuie să fie mai eficient decât precedentul său, atât din punct de vedere economic, cât şi ecologic.

De la această filozofie a pornit dezvoltarea gamei GreenTech: cu cât se consumă mai puţină energie, cu atât şi costurile vor fi mai mici, ceea ce înseamnă că ventilatoarele şi

motoarele pot fi controlate pentru a răspunde în mod flexibil şi performant la cerinţele utilizatorilor. Acest aspect implică oprirea automată atunci când nu este nevoie de acţiunea lor.

Alt avantaj al acţionărilor electronice este comutaţia fără perii. Acest principiu permite motoarelor GreenTech EC şi ventilatoarelor să funcţioneze fără uzuri premature, să fie mult mai silenţioase şi cu o durată de viaţă mult mai mare.

Exemplu de aplicaţie cu tehnologia GreenTech: Economie de până la 79% cu ventilatorul axial ACi 4400! Într-o fabrică de mărime medie cu 50 de panouri de control cu filtre de aer ce operează în mod continuu, înlocuirea ventilatoarelor AC convenţionale ar economisi 6,5MWh energie anual.

Tehnologia GreenTech dezvoltată de ebm-papst pe parcursul a 13 ani de inovare a crescut eficienţa ventilatoarelor şi motoarelor EC până la 90%, spre deosebire de cele AC convenţionale care au o eficienţă până la 70%.

Avantajele GreenTech:
• Economisire a energiei cu o medie de 30%
• Tehnologia depăşeşte deja condiţiile directivei ErP 2015
• Sunt componente electronice inteligente pentru diferite funcţii de control
• Hardware şi software de la o singură sursă
• Înlocuire uşoară 1:1 a tehnologiei clasice AC
• Poate fi folosită în orice regiune a lumii datorită plajei variate de tensiuni de intrare
• Peste 40 de ani experienţă în domeniul tehnologiei EC

În plus:

Motoarele şi ventilatoarele GreenTech EC pot funcţiona atât alimentate la curent continuu, cât şi la reţeaua de curent alternativ (monofazată sau trifazată). De asemenea, nici dimensiunile nu mai sunt un impediment, deoarece componentele electronice sunt complet integrate în motor, ceea ce înseamnă că majoritatea ventilatoarelor EC au deja aceleaşi dimensiuni ca versiunile AC echivalente.

Găsiţi aici gama completă de ventilatoare de la RS

Aurocon COMPEC
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti
Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34
compec@aurocon.ro
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu