Noi switch-uri Ethernet Gigabit cu porturi cu prioritate dedicată

by donpedro

Advantech lansează două noi switch-uri Ethernet Gigabit, cu 5 şi 8 porturi: EKI-3725 şi EKI-3728 . Aceste noi switch-uri sunt primele switch-uri industriale de pe piaţă cu porturi dedicate – porturi VIP. Ele au un consum de energie electrică redus până la 60%, au funcţii de diagnostic inteligente, fiind astfel soluţia ideală pentru aplicaţii în automatizări industriale, cum ar fi de exemplu staţii de taxare sau sisteme de supraveghere CCTV.

Porturile dedicate reprezintă o caracteristică nou dezvoltată a switch-urilor Ethernet industriale şi aşa cum şi numele sugerează, switch-ul prioritizează traficul prin aceste porturi şi redirecţionează datele mai puţin importante către porturile rămase. Această caracteristică este în special utilă pentru aplicaţiile care necesită bandă largă cum ar fi transmisiile video.
Funcţiile de diagnostic inteligente reprezintă calea cea mai simplă de a descoperi orice eroare în sistem fără a mai fi necesară o analiză minuţioasă asupra porturilor. Un led foarte vizibil va informa persoana responsabilă că a apărut o eroare de conexiune, permiţând intervenţia rapidă, minimizând astfel timpul de nefuncţionare.
Cum facturile de energie cresc în fiecare zi, contează orice consum redus de energie electrică. Noile switch-uri EKI din seria 3000 au funcţii avansate de economisire a energiei ce reduc consumul până la 60%. Noile switch-uri se încălzesc mai puţin decât vechile switch-uri EKI de la Advantech.
Cu ajutorul switch-urilor EKI din seria 3000 utilizatorii beneficiază de transfer de date de mare viteză (Gigabit). Aceste switch-uri sunt potrivite pentru aplicaţiile speciale de transmisie video de înaltă definiţie.
Pentru aplicaţiile care nu necesită transfer de date de mare viteză (Gigabit), dar care necesită porturi dedicate, consum redus de energie sau funcţii de diagnosticare rapidă, Advantech a lansat de asemenea switch-urile EKI-3525 şi EKI-3528 , switch-uri cu o viteză de 100 Mbps în reţele Ethernet.
EKI-3525 şi EKI-3528 sunt switch-uri din noua generaţie de switch-uri Ethernet cu tehnologie green pentru consum redus de energie. Aceste switch-uri au posibilitatea de a reduce automat consumul de energie prin detectarea stării conexiunii şi prin determinarea lungimii cablului Ethernet. Sunt proiectate cu 1 sau 2 porturi VIP, porturi dedicate, pentru a se putea aloca lăţimea de bandă optimă pentru trafic. Utilizatorii pot avea performanţe ridicate pentru transferul de conţinut multimedia.
Switch-urile EKI-3525 şi EKI-3528 au o carcasă compactă din metal/plastic (cu grad de protecţie IP40) special proiectată pentru medii industriale cu praf. Domeniul extins al tensiunii de alimentare (8.4-32.4 Vcc) permite switch-urilor să funcţioneze în zone cu fluctuaţii de energie sau în medii industriale dificile. Switch-urile sunt echipate cu alarmă, iar în cazul unui eveniment (lipsă alimentare sau întreruperea conexiunii), LED-ul integrat va activa alarma pentru notificarea administratorului de reţea.

Switch-urile industriale Ethernet de la Advantech au o

garanţie de 5 ani

. Aceste switch-uri sunt disponibile imediat. Pentru detalii vă rugăm contactaţi ROM DEVICES SRL, partener oficial Advantech in Romania sau vizitaţi magazinul online www.e-advantech.ro

ROM DEVICES SRL
Tel: 021-230.86.96; 021-230.86.68; 0371.471.449
Fax: 021-230.86.95
www.romdevices.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu