Inductor ecranat pentru aplicaţii de curenţi mari WE-TIS

by donpedro

Versiunea ecranată a acestui tip de inductor este nouă în gama de inductoare de putere ale companiei Würth Elektronik, utilizată pentru aplicații de filtrare și de stocare. Componentele sunt ecranate magnetic şi permit curenţi mari, nominali și de saturație de până la 8,5 și respectiv 14A.

Würth Elektronik oferă în prezent 12 tipuri de bobine cu valori cuprinse între 1,3μH la 100000μH și o rezistență DC foarte mică de doar 0.007Ω la 210Ω. În funcție de model, toleranțele sunt de ±20% (1,3μH – 47μH) și ±10% (6,8μH până la 100000μH).

Prin urmare, această bobină este ideală nu numai pentru utilizarea ca bobină de filtrare în amplificatoare clasa D, dar, şi ca inductor de stocare pentru convertoare DC / DC.

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos:

Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive.
Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud.
Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America.
Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.

C O N T A C T
Florin Ivanciuc – Country Manager Romania
Tel: 0744 77 35 30
florin.ivanciuc@we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu