Microcontrolerele Kinetis de la Freescale sunt incluse acum în uneltele mbed pentru prototipare rapidă

by donpedro

Uneltele de dezvoltare mbed bazate pe web, uşor de utilizat sunt acum disponibile gratuit pentru seria de microcontrolere Kinetis L de la Freescale Semiconductor.
Platforma de dezvoltare Freescale Freedom FRDM-KL25Z este acum inclusă în linia de hardware mbed suportată de comunitatea de dezvoltare online mbed.
Platforma de dezvoltare Freescale Freedom FRDM-KL25Z este o unealtă hardware economică utilizată pentru evaluarea şi dezvoltarea cu seria de MCU Kinetis L, primele microcontrolere din industrie construite pe miezul ARM® Cortex™-M0+. FRDM-KL25Z este ideal pentru prototiparea rapidă de aplicaţii bazate pe MCU şi s-a dovedit a fi o soluţie eficientă pentru dezvoltatori, de vreme ce în numai o lună de la lansare a fost adoptată de 10000 de utilizatori.
Odată cu adăugarea FRDM-KL25Z la linia de hardware mbed, clienţii FRDM-KL25Z pot utiliza acum gratuit mbed.org. Utilizatorii vor avea acces complet la mediile online mbed, care includ un kit de dezvoltare software (SDK), unelte puternice online, o comunitate activă de dezvoltatori şi o largă selecţie de programe reutilizabile. Compilatorul online mbed oferă o cale rapidă şi simplă de a începe şi experimenta lucrul cu FRDM-KL25Z fără a trebui să fie descărcate, instalate şi licenţiate anumite unelte. Forumurile utilizatorilor mbed.org oferă o comunitate interactivă de dezvoltatori profesionişti, ce lucrează cu unelte şi SDK mbed, punând în comun cunoştinţele şi ajutându-i pe proiectanţi să fie mai productivi.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu