Atmel îşi extinde ecosistemul de parteneri în dezvoltarea de unelte şi software pentru familia de procesoare recent lansată ARM Cortex-A5

by donpedro

Atmel® Corporation anunţă extinderea ecosistemului său de parteneri pentru dezvoltare de unelte şi software pentru familia de procesoare recent lansată ARM® Cortex®-A5. Printre companiile partenere sunt incluse ARM, Timesys, Express Logic şi IAR. Conform studiului Embedded 2012 condus de UBM, 61% din respondenţi au spus că ecosistemul (software, suport unelte etc.) microprocesorului (MPU) este unul dintre cele mai critice aspecte pentru proiectul MPU. În acelaşi studiu, respondenţii au indicat că Embedded Linux şi Android sunt două sisteme de operare pe care şi-au propus să le utilizeze în următoarele 12 luni pentru proiectele embedded.
Lista extinsă de parteneri în dezvoltare de unelte şi software permite proiectanţilor ce utilizează seria Atmel SAMA5D3 de MPU bazate pe procesor ARM Cortex-A5 să proiecteze pe o varietate de sisteme, incluzând embedded Linux, Android şi alte sisteme de operare în timp real. Fiecare partener oferă o unealtă ce permite proiectanţilor embedded să poată ajunge pe piaţă mai repede.
Mai multe detalii despre parteneri şi distribuitori sunt disponibile la adresa: www.atmel.com/thirdpartysupport.

Atmel
www.atmel.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu