Analizorul de calitate a reţelei electrice MavoWATT 30 – Gossen Metrawatt

by donpedro

Gossen Metrawatt oferă o soluţie nouă de monitorizare avansată a reţelelor de putere prin seria MavoWATT. Cu 8 canale de intrare independente, 4 intrări pentru tensiune (până la 600V – diferenţial) şi 4 intrări pentru curent, analizorul poate fi conectat la reţele cu frecvenţe de 16,66Hz, 50/60Hz şi 400Hz.
MavoWATT 30 oferă posibilitatea de a vi­zualiza datele achi­zi­ţionate în timp real, utilizând una dintre modurile de analiză (scope, meter, event, spectrul armonicelor sau diagramele fazorilor). Analiza până la cea de-a 63-a armo­nică include şi observarea componentelor interarmonice şi subarmonice pentru o monitorizare completă a reţelei. Evenimentele de tip flicker sunt importante pentru asigurarea calităţii curentului, iar MavoWATT 30 oferă soluţii pentru examinarea acestora.
Selectarea tipului de reţea se poate face în mod automat. Utilizatorul configurează dimensiunea setului de date şi diverşi parametrii precum analiza load balancingului, testele de calitate a curentului sau facili­tăţile de depanare a reţelei. Frecvenţa de achiziţie este de 256 eşantioane / ciclu, iar comunicarea cu kit-ul poate fi realizată prin intermediul interfeţelor RS-232, Ethernet sau USB.
MavoWATT este capabil să verifice rapid compatibilitatea reţelei cu standardele internaţionale de calitate a surselor de curent. O imagine de ansamblu cu peste 13 de parametrii esenţiali ai reţelei (precum unbalance, variaţiile de tensiune şi armonicele apărute) poate fi realizată instantaneu.

Aza Electronic
www.aza.ro
Tel./Fax: 08008 34787

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu