CML Microcircuits lansează un nou Chipset PMR Digital pentru ultimile Radiouri dPMR, de mici dimensiuni, cost redus și mică putere

by donpedro

CML Microcircuits a realizat noua caracteristică tehnică numită Function Images pentru familia de succes CMX7131/7141 de procesoare digitale PMR (Private Mobile Radio).
Noile Function Images se adaugă la un dispozitiv deja flexibil, care îi permit să fie utilizate în proiectarea de dispozitive mici, low-cost, low-power radio PMR digitale și analogice. Datorită chipset-ul inovator al CML proiectarea unui mic, low-cost, low-power analogic sau digital PMR (dPMR) radio nu a fost niciodată mai ușoară ca acum.
Când noua caracteristică Function Images pentru CMX7131/7141, este combinată cu o gazdă adecvată și un receptor cu o conversie directă (I/Q), cum ar fi popularul circuit CMX994 a lui CML, poate fi realizat un aparat de radio low-cost PMR digital. Prin funcționalitatea încorporată în CMX7131/7141 se controlează autonom circuitul downconverter CMX994, iar interacțiunile cu microcontrolerul gazdă sunt reduse la minimum, ceea ce permite, prin urmare, puterea mai mică la funcționare și o viață a bateriei mai lungă, pentru un radio PMR digital.
Chipset-ul prezintă o soluție cuprinzătoare dPMR, oferind conversie RF directă cu componente externe și set-up minime, plus banda și interfața AIR fizică și straturi de legături de date care respectă cerințele dPMR Mod 1, 2 & 3 TS 102 658. Această soluție de lider de piață oferă, de asemenea, compatibilitatea completă la moștenirea PMR (Private Mobile Radio) analogică.

CML Microcircuits
www.cmlmicro.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu