Weidmüller deschide un Birou de reprezentanţă comercială în România

by donpedro

Ca parte a extinderii sale strategice pe piaţa est-europeană, Weidmüller – furnizorul german de produse şi soluţii pentru conectică electrică şi electronică, a inaugurat la 3 ianuarie 2013, Biroul de reprezentanţă comercială din România. Asociat din punct de vedere organizaţional cu compania germană Weidmüller Interface GmbH & Co.KG din Detmold, Biroul de reprezentanţă comercială din România are sediul în Braşov.

Până în prezent, piaţa românească a fost aprovizionată cu produse Weidmüller de către partenerul de vânzări Rominterface. Dezvoltarea pieţei româneşti şi cererea crescândă de soluţii ne-au condus la decizia de a lua în propriile mâini gestionarea activităţilor noastre din România. Prin aprovizionarea pieţei româneşti de către reprezentanţa noastră locală, urmărim atingerea obiectivului nostru de proximitate faţă de clienţi şi parteneri.

Weidmüller va continua să se dezvolte pe baza relaţiilor deja existente cu clienţii din România. Echipei de bază i se vor alătura alţi ingineri de vânzări şi consultanţi de aplicaţii pentru a permite clienţilor din România să beneficieze şi mai mult de experienţa tehnologică Weidmüller, în soluţii şi domenii industriale pentru propriile aplicaţii. Clienţii vor putea beneficia de un suport mai activ şi de consultanţă specifică aplicaţiilor din partea personalului Weidmüller. Aceasta va contribui la crearea unor conexiuni puternice între noi şi clienţii şi partenerii noştri, dar şi la accelerarea procesului de comandă pe termen lung.

Produsele şi soluţiile Weidmüller sunt utilizate pe piaţa românească de 20 de ani, perioadă în care compania şi-a constituit o bază solidă de clienţi. Piaţa românească se caracterizează prin construcţia de maşini şi echipamente, care necesită din ce în ce mai mult soluţii specifice aplicaţiilor. Prin înfiinţarea Biroului de reprezentanţă Weidmüller din România, vom intensifica legăturile cu clienţii şi partenerii noştri şi vom putea oferi soluţii şi mai rapide pentru cerinţele specifice aplicaţiilor de pe piaţa românească.

Weidmüller – Partener în conectivitate industrială.
În calitate de experţi, acordăm asistenţă clienţilor şi partenerilor noştri din întreaga lume cu produse, soluţii şi servicii în domeniul industrial al energiei, semnalelor şi datelor. Suntem familiarizaţi cu industriile şi pieţele respective şi cunoaştem provocările tehnologice ale viitorului. De aceea, dezvoltăm continuu soluţii inovative, sustenabile şi utile pentru cerinţele lor individuale. Împreună, stabilim standarde în domeniul conectivităţii industriale.
Grupul Weidmüller deţine uzine de producţie, companii de vânzări şi reprezentanţe în peste 80 de ţări.
În anul fiscal 2011, Weidmüller a atins o cifră de vânzări de 620 milioane Euro, cu aproximativ 4.400 de angajaţi.

Contact:

Weidmüller Interface GmbH & Co.KG

Reprezentanţa pentru România

Brasov Business Park
Str. Ionescu Crum, nr. 1, Turn 1, Etaj 1
RO – 500446 Braşov, România

Tel.: +40 268 446 222
Fax: +40 268 446 224
Email: claudiu.totea@weidmueller.com

www.weidmueller.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu