Testaţi siguranţa dispozitivelor dumneavoastră cu multimetrul VA588

by donpedro

Multimetrul VA 588 măsoară şi rezistenţa izolării la tensiuni de 50-1000V, permițând astfel verificarea multor dispozitive sau instalații electrice.
Posibilitatea de a măsura rezistenţa izolării diverselor dispozitive este extrem de utilă şi vă poate ajuta să detectați la timp problemele apărute înainte ca acestea să genereze defectarea dispozitivului. Deși VA588 nu înlocuiește un instrument de revizie profesional şi costisitor, el poate detecta un nivel scăzut al izolării şi să vă îmbunătățească siguranța la locul de muncă.

Avantaje / Caracteristici:
1.Tester şi multimetru pentru rezistenţa izolării
2.Măsurarea rezistenţei izolării la tensiuni de 50-1000V
3.Max. 5000 numărări
4.VAC şi VDC de până la 1000 V
5.Precizie CC 0,1%
6.Rezoluție 0,1uA la curentul alternativ
7.RMS real
8.Lumină de fundal pentru afișaj
9.Posibilitatea de a selecta operarea în modul auto-off/continuu
10.Dispozitiv CAT III/ 1000V

VA588 reprezintă de fapt o soluție 2 în 1. Pe lângă testerul de izolare cu o tensiune de testare selectabilă de 50-100-500-1000V, obțineți şi un multimetru automat cu un număr maxim de 5000 numărări. Întrucât rezistenţa izolării nu are de regulă un caracter linear, măsurarea la o tensiune mai înaltă se apropie mai mult de realitate decât măsurarea cu un multimetru obișnuit cu o tensiune de testare de 0,5-3V. Cu alte cuvinte, VA588 creează o tensiune de testare printr-un modul integrat CC/CC şi de la curgerea curentului printr-un circuit de testare, calculează valoarea rezistenţei izolării.

VA588 este prevăzut şi cu multe alte caracteristici utile, cum ar fi măsurarea reală a RMS, măsurarea curentului alternativ cu o rezoluție de 0,1uA, diagrame analoage cu bare cu 51 de segmente, măsurarea frecvenţelor semnalelor lineare şi digitale. Aveți de asemenea posibilitatea de a activa/dezactiva funcția de auto-off.

VA588 este permanent în stocul nostru, iar dacă sunteți interesați de alte tipuri de instrumente V&A vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu