CHORUS ICE TOUCH – design minimal, puritatea sticlei şi delicateţea acţionărilor

by donpedro

Sinteză a inovaţiei tehnologice şi a esteticii Gewiss
Noul sistem domotic CHORUS oferă soluţii de avangardă pentru gestionarea şi controlul casei, integrând cele mai avansate soluţii tehnologice cu formele inconfundabile ale designului italian.
Mulţumită unui model în care fiecare component funcţionează de sine stătător şi în acelaşi timp interacţionează cu celelalte, CHORUS asigură infinite combinaţii pe măsura nevoilor individuale, permiţând în orice moment extensia sistemului domotic şi introducerea unor noi funcţii.
Linia Chorus oferă o amplă gamă de materiale, forme şi finisaje: un mozaic perfect de tehnologie, eleganţă, performanţe care satisfac orice gusturi şi nevoi, indiferent de configuraţia aleasă şi instalată.
Produsul de vârf al acestei familii de echipamente este Chorus ICE Touch, produs capabil să răspundă celor mai ridicate exigenţe tehnologice şi de proiectare, introducând o nouă gestualitate şi o estetică inedită în sfera iluminatului.
Realizate din sticlă şi disponibile în trei variante de culoare, alb negru şi titan, Chorus ICE Touch e ICE Touch KNK invită să fie atinse uşor cu vârful degetelor: un simplu gest pentru a comanda lumina, jaluzelele sau pentru a acţiona un scenariu domotic predefinit, în orice moment al zilei si în orice încăpere a casei.
Dar cele care fac din Chorus ICE Touch o experienţă plină de satisfacţii pentru toate simţurile sunt detaliile, începând cu simbolurile, intuitive şi sobre, expresie a unor tehnologii avansate şi în acelaşi timp a unei maxime simplităţi. Imprimate pe suprafaţa plăcii, acestea identifică butoanele selectate iluminându-se şi valorificând astfel designul echipamentului. Prezenţa unui feedback acustic stimulează auzul stabilind un contact în plus cu utilizatorul.
Plăcile ICE Touch sunt disponibile în variantele cu 1,2 şi 3 simboluri, în timp ce panoul de comandă al ICE Touch KNX conţine şase elemente grafice devenind o interfaţă rafinată şi multifuncţională cu sistemele de automatizare casnică.
În plus, acest din urmă model permite modificarea nivelului de sensibilitate tactilă, activarea sau dezactivarea ledului de localizare şi a semnalizării acustice, în funcţie de necesităţile proprii.

În fine, cele trei culori disponibile oferă posibilitatea unor opţiuni estetice diferite: candoare absolută şi integrare estetică pentru alb, eleganţă şi rigoare pentru negru, sobrietate raţională pentru titan. Toate culorile sunt îmbogăţite de vivacitatea reflexiilor create de sticlă, element comun pentru toate soluţiile Chorus ICE Touch.

Pentru mai multe informaţii:

Weber Shandwick Design
Romina Ciferni
rciferni@webershandwick.com

Elena Torzuoli
etorzuoli@webershandwick.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu