Releul A3W pentru semnale mici nu va refuza nici un semnal

by donpedro

0.01A, 10mV ba chiar 2A nu reprezintă nicio problemă pentru seria de relee AxW-K de la Fujitsu. De aceea constituie o componentă fiabilă pentru transferul liniar şi nedistorsionat al diverselor semnale.

Seria de relee AxW-K sunt relee cu 2 poli (DPDT) ce realizează o comutare fiabilă chiar şi a celor mai mici semnale, de la 0,01mA/10mV DC, făcând faţă cu brio şi la 1A/30VDC (0,5A/125VAC). Comutarea fiabilă este asigurată de contactele bifurcate pe bază de argint placate cu aur. Întrucât circuitele pentru procesarea semnalelor cuprind de regulă componente SMD, releele ce urmează a fi utilizate pentru astfel de aplicații nu trebuie să fie prea înalte. Cu o înălțime de doar 5 mm, seria de relee AxW-K respectă aceasta cerință iar intensitatea DIL ușurează utilizarea lor şi designul PCB-ului.

Avantaje / Caracteristici:
1.Releu de semnal 2A signal DPDT (2CO)
2.Poate comuta chiar şi semnalele mici, de la 0,01mA/10mV
3.Dimensiuni compacte – 5 mm
4.Bobină cu consum redus – 140 mW (tipic)
5.Contacte bifurcate pentru o înaltă fiabilitate
6.Contacte pe bază de argint, placate cu aur
7.Sunt disponibile În versiuni cu închidere
8.Pierderi reduse (aprox. < 0.1dB/20 MHz) 9.Material cu auto-stingere (UL94V-0) 10.Gamă extinsă de operare (tensiune şi temperatură) In seria AxW-K puteți găsi mai multe tipuri – cu bobine de 1.5V - 48V dar şi tipuri bi-stabile (de închidere) (cu 1 sau 2 bobine). Tipurile A3W, A5W, AL-D5W-K, A12W şi A24W se afla deja în stocul nostru iar celelalte vă vor fi furnizate la cerere. Alte caracteristici ale releelor AxW-K derivă din faptul că au fost proiectate ca relee clasice electromagnetice – izolare ridicară, izolare galvanică de la un circuit de control, abilitatea de a transfera semnale mici fără distorsionare, rezistenţă la diverse supratensiuni tranzitorii şi alte evenimente. In afara circuitelor de telecomunicație, releele din seria AxW-K sunt ideale pentru comutarea semnalelor de la o gamă variată de detectoare şi senzori industriali, dispozitive audio şi altele. Informații detaliate veți găsi în fişa de date Fujitsu AxW-K. Dacă sunteți interesați de orice releu Fujitsu vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com SOS electronic
www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu