PaPIRs – O nouă idee Eco de la Panasonic

by donpedro

Cu cea mai recentă inovaţie în senzori pasivi cu infraroșu (PaPIRs), Panasonic Electric Works a realizat încă o idee eco.
Cu o înălțime de doar 6mm (cu lentilă din siliciu) sau 9,7mm (cu lentilă din polietilenă) și un consum de doar 1μA, PaPIRs poate fi montat oriunde, controlând discret aplicaţiile dumneavoastră de sesizare a mişcării şi economisind energie. Obiectivul unic, plat, din siliciu, are o deschidere de doar 3mm, dar cu toate acestea mişcarea poate fi sesizată la unghiuri de 58° pe orizontală și 34° pe verticală. Lentilele din polietilenă, puţin mai mari, pot sesiza mișcarea la unghiuri de 94° pe orizontală și 80° pe verticală!
PaPIRs sunt disponibile în trei clase de prețuri:
• seria high-end A, cu un design şi caracteristici electrice excepţionale
• seria B, cu dimensiuni puțin mai mari
• seria C, cu un preț moderat
Puteți selecta consumul de curent de la 1μA, 2μA, 6μA sau 170μA, în funcție de necesitățile aplicației.Distanța de detecție standard pentru modelul cu lentilă din siliciu este de 3m, iar pentru cel cu lentile din polietilenă 5m, dar distanța de detectare poate fi crescută până la 12m folosind lentile de distanță mare!
În ciuda dimensiunii lor miniaturale și a unui profil discret, PaPIRs încorporează cele mai bune caracteristici ale senzorilor NaPiOn existenţi, cum ar fi un amplificator integrat și procesarea digitală a semnalului, care împiedică comutarea eronată cauzată de câmpurile electromagnetice externe.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu