Microchip îşi extinde portofoliul de detecţie mTouch™

by donpedro

Microchip anunţă extinderea portofoliului de soluţii de detecţie mTouch™ cu 4 controlere la cheie pentru ecrane tactile capacitive şi touchpad-uri multi-atingere, detecţie de proximitate şi feedback tactil haptic.
MTCH6301 este un controler senzorial tactil ce simplifică munca proiectanţilor ce doresc să adauge interfeţe multi-atingere şi de gestică, eliminând curba de învăţare pentru crearea unui proiect pornind de la schiţă. Această combinaţie sofisticată a controlerului cu privire la scanarea capacitivă automată şi reciprocă pentru ecrane tactile XY şi touchpad-uri permit o mulţime de caracteristici ce includ: trasare cu atingere single şi dublă, comunicarea a 11 gesturi cu un singur deget şi detecţia a până la 10 atingeri.
MTCH101 şi MTCH112 sunt controlere la cheie în capsule mici ce oferă o cale simplă de a adăuga detecţie de proximitate robustă cu o rază de detecţie de până la 8 inch. Suplimentar, aceste controlere economice maximizează durata de viaţă a bateriei cu un consum de putere de numai 5µA. MTCH101/112 oferă de asemenea evitare avansată a zgomotului şi tehnologie de repunere în poziţie, şi poate opera de sine stătător sau conectat la orice microcontroler prin I2C™, făcând simplă adăugarea în orice proiect de operare fără atingere sau detecţie.
MTCH810 este primul dintr-o familie de controlere bazate pe licenţa Microchip a tehnologiei de feedback haptic Immersion TouchSense®. Acest controler permite adăugarea simplă a reacţiei tactile haptice oricărei interfeţe tip slider sau buton cu acţiune tactilă capacitivă.

www.microchip.com/get/LFNJ

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu