Freescale introduce senzori de presiune Xtrinsic pentru controlul motorului la automobile și aplicații de vehicule ecologice

by donpedro

Freescale Semiconductor adaugă trei noi senzori de presiune, înlocuitori compatibili pin-la-pin pentru familia MPXHZ6000, în portofoliul său de senzori de presiune Xtrinsic pentru managementul motorului auto și aplicații eficiente. Senzorii de presiune piezo-rezistivi MPXHZ9000 cu compensarea temperaturii oferă aceeași funcționalitate de încredere ca și alți senzori de presiune integrați oferiți de Freescale, adăugând în același timp funcționalitatea de primă calitate și posibilitatea de a personaliza aplicații multiple ale utilizatorilor finali.
Cei mai recenți senzori de presiune Freescale MPXHZ9000 sunt dotaţi cu opțiuni de montare și portare a capsulei, oferind avantaje semnificative pentru piața de dispozitive de comandă a motorului, precum și aplicații de consum și industriale. MPXHZ9115A este un senzor non-portat pentru motoarele auto cu injecție de combustibil, motoare de motociclete și scutere, scaune confort și aplicații lombare. MPXHZ9400AC și MPXHZ9250AC sunt versiuni portate cu tub atașat pentru aplicații cum ar fi combustibilul alternativ sau vehiculele hibride/electrice, combustibil gaz propan lichefiat (GPL) sau teledetecție.
Familia MPXHZ9000 de senzori de presiune are două noi caracteristici distincte: ieșire programabilă în fabricație și ieșire de semnalizare a pierderii conectării la alimentarea cu putere electrică/nivelul ground. Familia MPXHZ9000 poate fi comandată să aibă programate din fabrică nivele ratiometrice. În plus, acești senzori sunt concepuți pentru a detecta pierderea de alimentare cu energie electrică sau pierderea conectării la ground și de a semnala la un controler gazdă dacă nivelele de ieșire sunt în afara intervalului normal de operare.
Senzorii de presiune MPXHZ9000 utilizează o sursă de alimentare de 5V și pot sesiza presiunea variind de la 15 la 400kPa. Senzorii sunt disponibili într-o capsulă termoplastică durabilă cu opt pini de montare pe suprafața plăcii de circuit, care utilizează aceiași pini ca la familia senzori de presiune MPXHZ6000, pentru o proiectare ușoară, compatibilă pin-la-pin, nefiind necesară nici o schimbare de circuit imprimat. În plus, față de tehnologia senzorilor Freescale dovedită, clienții beneficiază de o soluție cu două matrițe și nu se face trimerarea cu laser, rezultând un timp de testare mai mic. Produse suplimentare cu intervale de presiune 15 – 400kPa sunt planificate pentru a fi adăugate la portofoliu în anul viitor.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com/pressure

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu