Freescale dezvoltă cel mai avansat microcontroler din lume pentru sisteme de propulsie, ajutând industria auto să ajungă la un consum de 55 MPG (Miles Per Gallon)

by donpedro

Freescale Semiconductor a anunțat noul microcontroler (MCU) Qorivva MPC5777M multinucleu, cel mai recent progres în linia sa extinsă de produse Qorivva. Această familie avansată de microcontrolere va ajuta producătorii auto din toată lumea să abordeze regional economia de combustibil la automobile și să se încadreze în tendințele de siguranță, prin furnizarea de performanță remarcabilă pentru o nouă generație de soluții de management al motorului.
Constructorii auto se află sub o presiune crescândă din partea guvernelor și a consumatorilor de a îmbunătăți eficiența consumului global de combustibil pentru totalul lor de automobile (de exemplu, obiectivul SUA este așteptat să fie de 54.5 MPG până în anul 2025), precum și reducerea emisiilor poluante. Acest lucru se realizează prin controlul computerizat mai strict al motorului, pentru procesul de ardere completă.
Cu opțiuni noi de combustibil și creșterea cererii de siguranță în primul rând de vehicule electrice, producătorii auto au nevoie de inovare și creativitate pentru a aborda platforme de propulsie mai complexe. Ca pionier și lider pe piața de propulsie, Freescale anticipează aceste nevoi și continuă să crească colaborarea cu producătorii de echipament original de automobile și la același nivel cu furnizori din întreaga lume, dezvoltând o suită de controlere care vor controla puterea în vehiculele electrice dincolo de anul 2025.
MPC5777M Qorivva va ajuta la abordarea acestor nevoi prin controlul puterii, de la sisteme tradiționale de injecție directă la motoare diesel și cu benzină, precum și hibrid electrice și vehicule electrice de tip plug-in. MCU MPC5777M oferă de trei ori mai multă performanță decât microcontrolerul Freescale Qorivva MPC5674F MCU, care are cel mai mare scor oficial de performanță de referință în industrie. Prin valorificarea acestui nivel de performanță, fabricanții auto pot îmbunătăți consumul de combustibil și asigură emisii de noxe mai scăzute. Microcontrolerul (MCU) cu inteligenţă partiționată on-chip, permite comutarea practic instantanee între operații de înaltă performanță și consum redus de energie, reducând sarcina sistemului electric pe un vehicul mai complex.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com/qorivva

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu