Atmel lansează primul App Store integrat din industrie și spațiu de lucru

by donpedro

Atmel ® Corporation a simplificat și mai mult procesul de proiectare software pentru proiectanţii de sisteme embedded cu MCU odată cu introducerea Atmel Gallery, un App Store pentru unelte de dezvoltare și embedded software care transformă Atmel Studio 6 într-o platformă globală de dezvoltare integrată (IDP). Atmel este prima companie care oferă comunităţii proiectanţilor de sisteme embedded avantajele utilizării unui App Store.
În timp ce proiectanţii cu MCU se află sub o presiune crescândă de a dezvolta produse inovatoare extrem de diferențiate și de complexe, într-un timp cât mai mic, resursele inginereşti şi timpii de proiectare sunt de asemenea limitate. Din ce în ce mai mult, software-ul este cel care diferențiază produsele clientului final, de la smartphone-uri la controalele industriale. Cu toate acestea, mediile tradiționale de dezvoltare de software nu au evoluat în mod semnificativ pentru a se adapta noilor realități ale lumii proiectanţilor. Pentru a scurta timpii de proiectare pentru diferitele lor produse, proiectanţii au nevoie astăzi un IDP cuprinzător, care oferă acces facil la toate instrumentele necesare și software-ul de care au nevoie, cum ar fi compilatoare, instrumente avansate de depanare și analize în timp real, sisteme de operare și canale de comunicare.
Atmel Gallery este construit direct în mediul de dezvoltare Atmel Studio 6 și este de asemenea disponibil prin intermediul paginii web gallery.atmel.com pentru a oferi un acces facil la extensii gratuite și comerciale pentru Studio Atmel, inclusiv scule de dezvoltare precum compilatoare, configuratoare periferice, coduri de editare și coduri de analiză. Pentru a sprijini dezvoltarea de aplicaţii cu microcontrolere Atmel precum şi pentru a scurta timpii de proiectare, există soluții disponibile acum prin Atmel Gallery de la terțe părți, inclusiv parteneri HP Info Tech, Keil (o divizie a Holdings ARM), Percepio, Red Lizard și sisteme Symnum.
De exemplu, FreeRTOS, un popular sistem de operare embedded în timp real (OS), este acum integrat în Atmel Software Framework și disponibil prin intermediul Atmel Gallery pentru a oferi proiectanţilor acces ușor la capabilităţile sistemului de operare timp real în cadrul proiectelor lor. Atmel vor continua să includă soluții suplimentare partener în Atmel Gallery, inclusiv soluții RTOS precum popularul uC/OS kernel de la MICRIUM, instrumente de vizualizare a datelor uC/Probe, instrumente rapide de prototipare cum ar fi Proteus VSM de la Labcenter Electronics pentru co-simulări hardware / software şi multe altele care vor apărea ulterior.
Atmel a lansat, de asemenea, Atmel Spaces, un spațiu de lucru/colaborare „cloud” pentru găzduirea proiectelor software și hardware de bazate pe Atmel MCU. Disponibil la spaces.atmel.com, Atmel Spaces oferă toate instrumentele necesare pentru a uşura dezvoltarea proiectelor inclusiv control acces, controlul versiunii, depanare, liste de discuții și wiki. Proiectele găzduite pe Atmel Spaces sunt accesibile direct de la Studio 6.

Disponibilitate
Disponibil gratuit, Atmel Studio 6 poate fi descărcat de la www.atmel.com/atmelstudio. Atmel Gallery și Atmel Spaces sunt direct accesibile prin intermediul Atmel Studio 6 sau la gallery.atmel.com și spaces.atmel.com. Atmel Studio sprijină dezvoltarea de proiecte bazate pe Atmel AVR® și SAM ARM® Cortex™-M-bazate pe MCU Flash.

Atmel
www.atmel.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu