Produse noi – DISPOZITIVE ELECTRONICE

by donpedro

HEV: noul releu high-DC pentru comutarea invertoarelor AC/DC solare

Panasonic este unul dintre cei mai mari producători de soluții de comutare pentru invertoare AC/DC solare. Portofoliul de soluții pentru AC şi DC nu are egal. Noul releu HEV răspunde tendinței generale către eficiență mai mare și siguranță.

Prin implementarea unui magnet ”blow-out” și utilizarea unui plastic special, a fost posibilă proiectarea unui releu compact şi cu cost redus.
Releul poate comuta tensiuni de încărcare de 1000 VDC și intensitate de 20A fiabil și sigur. Design-ul cu pin dublu permite instalarea simplă pe
PCB-ul invertorului solar.
Caracteristici tehnice importante:
– Dimensiuni compacte: 50 × 41 × 39 mm;
– Aranjare contacte: 2 în formă A legate în serie pentru a comuta șirul solar;
– Capacitate de comutare până la 20A/1000VDC;
– Putere de lipire foarte mică 213mW;
– Metodă conectare: terminale PCB cu pin dublu;
– Deschidere contact: minim 2,5 mm / potrivit pentru voltaje mai mari în viitor.

Relee Panasonic pentru soluții foto-voltaice

Putere solară pentru acasă
Seria ALFG oferă soluții optime pentru invertoarele AC/DC moderne. Elementele de comutare ale acestor relee, care îndeplinesc cerințele standardului VDE0126, sunt la dispoziția dezvoltatorilor. Cu o putere de ieșire de până la 7kW, aceste relee sunt potrivite mai ales pentru invertoare AC/DC casnice.

Putere solară pentru clădiri de birouri
Pentru clădiri de birouri este disponibilă seria de relee HE de înaltă performanță. Această serie este destinată invertoarelor AC/DC de până la 11kW.

Parcuri solare
În parcurile solare cu FVC (FotoVoltaic Concentrat) și trackere solare, puterea de ieșire este remarcabilă. Releele din seria EP satisfac cerințele exigente și de performanță ale acestor instalații și pot fi utilizate pentru o putere de până la 100kW pe unitate.

Uzine solare
În uzinele solare care utilizează oglinzi pentru a crea un Sistem de Putere Solară Concetrată poate fi implementat senzorul GS2. Senzorul detectează și poate controla poziția şi unghiul fiecărui segment de oglindă.

Transformatoare de igniție de la HAHN

Pentru o aprindere sigură și stabilă a sistemelor de încălzire pe gaz!
– Ansamblare PCB
– Design compact
– Pentru igniție unipolară sau bipolară
– Pentru unul sau două puncte de igniție
– Testare calitativă strictă individuală
– Material carcasă cu auto-stingere

Transformatoarele de igniție de la Hahn garantează o aprindere sigură și stabilă a sistemelor de încălzire alimentate cu gaz. Design-ul compact le face ideale pentru utilizarea pe PCB-uri. În cadrul Sistemului de Asigurare a Calității Hahn, care include câteva verificări intermediare, fiecare componentă este supusă unui test final 100%.
Prin acest test sunt verificate nu doar caracteristicile produsului, ci se face și un test al izolației la voltaj înalt.
Componentele selectate special sunt supuse la un test de incadescență în conformitate cu DIN EN 60 335-1:2005, secţiunea 30.2.3.

Noua serie HS de la HAHN

Dimensiuni fără toleranțe ± 0.3 mm

Proiectat ecologic – soluții bazate pe tehnologia ”switch mode” dezvoltată de către Hahn.
În cadrul domeniului de aplicare a directivei privind proiectarea ecologică pentru produse consumatoare de energie, ne-am extins portofoliul nostru de produse pentru dumneavoastră.

Noua serie HS de la Hahn incorporează tehnologie ”switch mode” are o pierdere de voltaj la transfer < 0.15 W și o eficiență > 70 %! Este un produs ideal pentru aplicații cu un domeniu larg al voltajului de intrare al surselor de alimentare între 85-265V. Design-ul asigură protecția la scurt-circuit și cablajele sunt izolate strict conform cu normele EN 61558-2-16, EN 61558-2-17 și EN 60950. Toate componentele sunt conforme cu normele UL și EN 60335. Tensiune joasă de ieșire de siguranță este de maxim 3W.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu