Echipamente de măsură de la Axiomet

by donpedro

Axiomet este o firmă specializată în producţia de echipamente de măsură pentru profesionişti.
Gama largă de produse cuprinde multimetre digitale, cleşti amper­metrici, testere de rezistenţă, surse de alimentare de laborator, pirometre, higrometre, osciloscoape digitale, aparate de măsurare a umidităţii şi iluminării, tahometre, pensete de măsură şi multe altele. Axiomet foloseşte pentru produsele sale carcase din materiale plastice de înaltă calitate.
Acestea au un aspect modern, omogen, garantând astfel o siguranţă crescută în utilizare. Soluţiile moderne de realizare şi tipul de materiale utilizate pentru carcase asigură obţinerea unor dimensiuni mici şi a unei mase reduse a instrumentelor. Aspectul câtorva dintre produsele Axiomet este prezentat mai jos.

Video-Pirometru AX-7550

Unul dintre aparatele destinate măsurării fără atingere a temperaturii, aflate în oferta Axiomet, este AX-7550.
Instrumentul măsoară temperatura într-un interval cuprins între -50˚C şi 1600˚C. Camera digitală integrată permite reali­zarea de fotografii ale obiectului a cărui temperatură o măsurăm.
Aparatul poate măsura temperatura şi cu ajutorul unei sonde de tip K, poate măsura temperatura şi umiditatea aerului, tempe­ratura punctului de rouă şi temperatura senzorului umed. AX-7550 poate funcţiona şi ca înregistrator.

Cleşte ampermetric AX-2040

Destinaţia de bază a aparatului de măsură AX-2040 este măsurarea curentului cu o intensitate de până la 400 A AC, măsurarea tensiunii AC/DC şi a rezistenţei. Instrumentul este prevăzut doar cu un buton de pornire, deoarece, datorită caracteristicii unice de alegere automată a funcţiei de măsură, aparatul alege singur funcţia de măsură, pe baza mărimii măsurate. Această funcţie elimină riscul cuplării necorespunzătoare şi limitează posibilitatea deteriorării instrumentului, garantând astfel o înaltă siguranţă în lucru!

Osciloscop digital AX-DS1022C

În oferta firmei Axiomet se află şi oscilos­coape digitale. AX-DS1022C este un model cu bandă analogică de 25 MHz şi o rată de eşantionare de 500 MSa/s. Sunt disponibile modurile de declanşare cu pantă, înclinaţia pantei, lăţime de impuls şi semnalul video. Există şi un mod alternativ de declanşare, care permite obţinerea unei oscilograme stabile a două semnale necorelate unul cu altul, aplicate pe ambele canale de măsură. În timpul funcţionării, osciloscopul poate măsura automat 32 de parametri diferiţi. Utilizatorul are la dispoziţie funcţii mate­matice, inclusiv FFT şi un zoom 10x,
cursoare, USB Host şi USB Device.

Mai multe informaţii:

Transfer Multisort Elektronik s.r.l.
Tel.: +40 356467401
Fax: +40 356467400
tme@tme.ro
www.tme.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu