Câştigaţi un “KwikStik”

by donpedro

Freescale Semiconductor împreună cu revista Electronica Azi oferă cititorilor şansa de a câştiga o plat­formă de dezvoltare pentru microcontrolerele Kinetis – KwikStik. Acesta este un instrument de dezvoltare de tipul all-in-one, ultra low-cost, pentru evaluarea, dezvoltarea şi depanarea aplicațiilor bazate pe microcontrolere Kinetis fabricate de Freescale Semiconductor. Kit-ul conține un microcontroler K40X256VLQ100MCU (capsulă 144LQFP), cu interfață USB, senzori de atingere (Sensing Touch) și display LCD cu segmente. Instrumentul de dezvoltare KwikStik poate fi utilizat independent sau integrat în Freescale Tower System. Interfața de depanare Segger™ J-Link™ de pe placă permite utilizatorului să evalueze caracteristicile microcontrolerului Kinetis K40 MCU de pe placă sau să dezvolte, să depaneze şi să programeze o structură hardware proprie care se bazează pe orice microcontroler Kinetis. Instrumentul de dezvoltare KwikStik vine cu un software demonstrativ în memoria flash pentru a exersa o mică parte a capacităţilor unui dispozitiv Kinetis K40X256 şi hardware-ul KwikStik.
Pentru a avea şansa de a câştiga kitul KwikStik, abonaţi-vă acum la revista “Electronica Azi” în format digital. Accesaţi pagina web a revistei: www.electronica-azi.ro/abonamente.php şi introduceţi datele voastre în formularul de înscriere online. Abonamentul la revista “Electronica Azi” este gratuit şi conţine 10 numere ale revistei în format flash.
Termen limită de înscriere la concurs: 20.11.2012. Câştigătorul va fi anunţat în revista din luna Decembrie – Electronica Azi nr. 10 (170).

Câştigător “KwikStik”:
Marcel Cioban, Cluj Napoca

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu