Freescale extinde portofoliul Software Xtrinsic Touch-sensing pentru generaţia următoare de interfeţe om-mașină

by donpedro

Software-ul 3.0 pentru sensibilitate capacitivă la atingere (capacitive touch-sensing) oferă actualizări bogate în caracteristici și funcţionalitate robustă a microcontrolerului, fără costuri crescute.
Freescale Semiconductor extinde portofoliul său de programe Xtrinsic touch-sensing software (TSS), cu o soluție robustă, flexibilă, care oferă funcționalitate adăugată pentru microcontrolere (MCU), fără a crește costul sistemului. Noile caracteristici includ toleranța la apă, detectarea zgomotului și un algoritm de detectare a atingerii pentru a diminua atingerile false sub zgomotul electric.
TSS 3.0 este cea mai recentă adăugare la portofoliul în creștere al Freescale, în ceea ce privește software-ul de sesizare a atingerii, pentru înlocuirea butoanelor în aplicații industriale, medicale, de consum și auto infotainment. Bazându-se pe biblioteca TSS de succes, acesta oferă o soluție completă cu software complementar licențiat și instrumente de dezvoltare la un cost eficient. Interfețele de utilizator simplificate înseamnă că și clienții sunt capabili să dezvolte o aplicație în interval de minute, folosind o gamă largă de instrumente și software de demonstrație, cu costuri și efort minime. De la introducerea primei versiuni a software-ului Xtrinsic touch-sensing în 2009, Freescale continuă să construiască portofoliul său TSS, care sprijină acum sute de microcontrolere Freescale, inclusiv dispozitive HCS08 activate TSI, ColdFire+MCU și familiile Kinetis MCU construite pe baza procesorului ARM® Cortex™ – M4.
Software-ul Xtrinsic touch-sensing transformă orice MCU standard într-un senzor de atingere cu abilitatea de a gestiona configurații multiple ca pad-uri de atingere, glisante, poziții rotative și chei mecanice, toate păstrând în același timp funcționalitatea microcontrolerului. Detectarea atingerii ajută la creșterea duratei de viață a unui produs prin eliminarea uzurii mecanice asociată cu butoane și switch-uri, minimizând în același timp costul sistemului prin eliminarea în proiectare a unui circuit integrat (IC) suplimentar.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu