Cu secretele tehnologiei la expoziție!

by donpedro

Roboții care participă de obicei la concursuri naționale și internaționale (Eurobot, Frescalle Cup, Robochallenge, Robochallenge Viena, Oradea Line Follower, Robotx Sibiu) vor fi expuși între 17 – 19 Octombrie 2012 la Universitatea POLITEHNICA din București.


Standul este un proiect al Facultății de Automatică și Calculatoare în colaborare cu Facultatea de Energetică, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine și organizatorii concursului Robochallenge fiind creat special pentru POLIFEST, evenimentul organizat de UPB, care vrea astfel să creeze un spațiu interactiv pentru firme, profesori și studenți.
Roboții sunt însă doar o parte din proiectele realizate în cadrul laboratoarelor de pregătire pentru concursuri hardware din cadrul ACS – Centru de performanță în inginerie electrică: Energetică, Automatizări și Robotică – UPB – http://eap.cs.pub.ro , respectiv Laboratorul AC MECS – http://acmecsteam.wordpress.com

În cadrul evenimentului, vor mai fi prezentate și câteva serii de proiecte hobby / freestyle – roboți comandați prin smartphone, joc de lumini cu 30 de led-uri RGB, kit-uri de dezvoltare cu microcontrolere de la ATMEL și multe altele.
Și viitorii studenți ai UPB sunt așteptați la POLIFEST. Condiţia e să fii doar curios cum să descoperi câteva din secretele aparatelor pe care într-o bună zi le-ai putea proiecta chiar tu!

Ne vedem pe 17.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu