PRP Optoelectronice introduce instrumente de afișare de înaltă performanţă

by donpedro

PRP Optoelectronice, un specialist în proiectarea și fabricarea de produse de înaltă performanță bazate pe tehnologia LED, a anunțat introducerea unui display bar graph potrivit pentru aplicaţii critice de monitorizare a proceselor în mediul industrial. Modulul cu LED-uri compact, de înaltă fiabilitate oferă un afişaj grafic tip bară de 100-segmente și un display de 4 caractere numerice. Acesta a fost conceput pentru înlocuirea indicatoarelor striplite de tip Penny şi TSL Giles.
Aplicațiile tipice pentru acest display includ afișarea în medii solicitante precum centralele electrice nucleare sau conventionale, combinate petrochimice sau în lucrări de canalizare.
Afișajul (în culoarea chihlimbarului) încorporează un filtru optic de contrast precum și afișajul grafic tip bară având 45mm lungime şi 2,5mm lățime, fiecare segment dispunând de 6 pixeli în lățime. Caracterele sunt formate din celule de 7 × 4 pixeli cu dimensiunile de 3.3mm înălţime şi 1.8mm lățime. Pixelii individuali au 0.3mm2. Precizia și liniaritatea sunt de ± 1% FSD.
Modulul este proiectat pe baza unui microcontroler cu firmware încorporat. Modulul este proiectat pentru a se potrivi într-unul din standardele de 72 × 24mm sau 72 × 72mm având prevăzute conectoare pentru fiecare caz în parte. Consumul de energie tipic este de 1W, intervalul de temperatură de operare este cuprins între 0° şi +40°C fiind alimentat de la o sursă de curent continuu în plaja 18 … 60V.

PRP Optolectronics
www.prpopto.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu