Microchip își extinde portofoliul USB cu încă cincisprezece noi microcontrolere pe 8-biți PIC®

by donpedro

Microchip anunță extinderea portofoliului de microcontrolere certificate Full-Speed USB 2.0 Device PIC® cu trei noi familii pe 8-biți Enhanced Midrange care includ 15 microcontrolere scalabile cu 14 – 100 pini, şi până la 128 KB memorie Flash. Toate sursele interne de ceas dispun de o precizie a ceasului de 0,25% necesară pentru comunicaţia USB care produce economii de până la 0.15 dolari prin eliminarea utilizării unui cristal extern. În plus, toate cele trei familii sunt conforme eXtreme Low Power, având un consum de energie de până la 35mA/MHz în modul activ și 20nA în modul Sleep. Acestea sunt primele microcontrolere USB fără cristal de quarţ extern cu un număr de pini variind între 14 şi 100 cu nivel ridicat de integrare și consum redus de energie.
Microcontrolerele de 14 – și 20-pini PIC16F145X de la Microchip oferă cel mai mic cost și factor de formă USB MCU până în prezent. Acestea sunt disponibile în capsule mici de 4×4 mm și dispun de o gamă largă de periferice integrate; Cei trei membri ai familiei permit aplicații embedded care necesită conectivitate USB.
Dispozitivele PIC18F2X/4XK50 disponibile în capsule de 28 – și 40/44-pini, oferă un cost-eficient, sunt pin compatibile şi oferă posibilitatea de migrare pentru utilizatorii familiei PIC18 USB MCU. Cei trei membri ai familiei operează la o alimentare de 1.8-5V și integrează CTMU (Charge Time Measurement Unit) pentru obţinerea unei performanţe ridicate în aplicaţii capacitive „touch sensor”, de măsurare sau în aplicații audio sau de transmisie date.
Vedeta familiei PIC18F97J94 de la Microchip oferă control LCD integrat, RTCC cu Vbat, și USB pe un microcontroler de PIC 8-biți. Disponibilă în capsule de 64 -, 80 – și 100-pini, noua familie oferă un controler LCD 60×8, pentru 480 de segmente care elimină nevoia de un controler extern în aplicații cu afişaje de dimensiuni mari. Familia integrează de asemenea, un ceas de timp real / calendar cu baterie de back-up pentru produse finite, cum ar fi aplicaţiile de automatizare casnice sau panouri de securitate, scanere portabile și contoare monofazate de energie.
Pentru a reduce timpii de dezvoltare, dispuneţi de fişiere gratuite precum Microchip Library of Applications (MLA) care includ drivere USB pentru mai multe clase comune USB, inclusiv USB HID, CDC, Mass Storage, Win-USB și audio-MIDI. Aceste drivere pot fi utilizate cu toate cele 15 noi microcontrolere PIC.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Web de la Microchip: http://www.microchip.com/get/DB2T

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu