Cea mai elegantă modalitate de a conecta o placă de circuit: Han-Fast® Lock

by donpedro

Han-Fast® Lock

flexibil, confortabil şi uşor de conectat

Han-Fast® Lock furnizează o tehnologie de conexiune PCB prietenoasă pentru utilizator. Fără necesitatea unor componente adiţionale, HARTING face acum posibilă pentru prima dată conectarea cu uşurinţă şi flexibilitate a conectoarelor Han® la PCB. Conectorul placă de circuit Han-Fast® Lock fără fire de legătură satisface cerinţele de curenţi înalţi, este uşor de manipulat şi vine într- o dimensiune care permite economia de spaţiu.
În timpul dezvoltării atenţia s-a concentrat atât pe cerinţele tehnice cât şi pe optimizarea procesării. Aceasta a fost singura cale de a optimiza costurile de producţie generale ale PCB şi de a reduce costurile pe dispozitiv.
Han-Fast® Lock uşurează producţia PCB. Este uşor de conectat un curent de până la 60A la un PCB. Dar numai Han-Fast® Lock permite crearea de contacte într-o manieră compactă, flexibilă şi uşoară. Este necesar numai un punct de contact pentru conexiune. Liniile conductor sunt pătrunse şi oferă o gaură de trecere şi un punct de suport.
Producătorii de aparate au acces la soluţii de sistem preasamblate. De exemplu conectorul Han® Q 4/2 cu liţe şi contact PCB poate fi livrat ca un sistem pretestat şi conectat la PCB. Se pot utiliza liţe cu secţiuni de până la 10mm² cu contactul Han-Fast® Lock. Contactul preasamblat este potrivit la PCB-ul pregătit şi pinul prevăzut este introdus pentru a bloca placa de circuit. Este extrem de uşor de utilizat şi este comparabil cu orice conector de fixare disponibil în comerţ.

HARTING Romania SCS
Europa Unita no. 21, 550018-Sibiu,ROMANIA

Tel: +40 369 102 672
Fax: +40 369 102 622

www.HARTING.ro
www.HARTING.com

———————————————————————————————-
Han-Fast® Lock: rapid, tehnologie de conexiune PCB prietenoasă pentru utilizator. Fără necesitatea unor componente adiţionale, HARTING face acum posibilă pentru prima dată conectarea cu uşurinţă şi flexibilitate a conectoarelor Han® la PCB. Conectorul placă de circuit Han-Fast® Lock fără fire de legătură satisface cerinţele de curenţi înalţi, este uşor de manipulat şi vine într-o dimensiune care permite economie de spaţiu.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu