Freescale susţine în continuare Portofoliul Land Mobile cu trei amplificatoare de putere LDMOS

by donpedro

Freescale Semiconductor a introdus trei amplificatoare de putere RF, care oferă cele mai înalte niveluri din industrie legate de robusteţe, stabilitate şi de amplificare pentru aplicaţii mobile terestre. Amplificatoarele de putere LDMOS sunt cele mai noi adăugate la portofoliul de produse de putere Airfast RF, pe care Freescale îl extinde rapid şi sunt proiectate să opereze ireproşabil în condiţii de funcţionare extreme.
Noile produse AFT05MS031N, AFT09MS031N şi AFT05MP075N, sunt potrivite pentru utilizarea în aparatele de emisie-recepţie mobile VHF şi UHF folosite în siguranţa publică, în aparate radio profesionale mobile şi alte comu­nicații M2M (machine-to-machine) pentru mediile dure de comunicaţii. Produsele Airfast sunt proiectate pentru a supravieţui > 65:1 VSWR (Voltage Standing Wave Ratio), chiar la stress simultan cu supratensiune şi supra­sarcină la amplificator şi tran­zistoa­rele sale de putere RF.
Dispozitivele integrează o mare parte dintre circuitele necesare pentru a menţine stabilitatea, simplificând astfel proiectarea şi susținând stabilitatea într-o gamă largă de condiţii de funcţionare.
Proiectate pentru funcţionarea mobilă, alimentate la baterie cu tensiunea nominală de 12V, la frecvenţe cuprinse între 136 – 941MHz, dispozitivele Airfast rămân stabile în timp ce asigură performanţa evaluată peste lăţimea lor de frecvenţă de funcţionare. Testul de stabilitate este realizat folosind tensiuni multiple, nivele de sarcină şi temperaturi într-un VSWR de 3:1.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu