Economisiţi energia şi costurile de producţie cu sursele de alimentare cu mod de comutare Myrra 4700

by donpedro

Seria 47000, proiectată ca un dispozitiv de înlocuire directă a clasicelor transformatoare, vă oferă mai mult decât v-aţi aştepta.

Myrra 47xxx SMPS înlocuieşte clasicele transformatoare printr-un nivel mai ridicat de eficacitate şi putere şi un consum de putere în modul de aşteptare. Cu acelaşi pin-out ca transformatoarele 1W EI30, acesta oferă o putere de 5W sau de până la 5.4W în anumite modele. Si toate acestea la un preţ comparabil cu cel al unei soluţii clasice, dar de dimensiuni mai mici, fără componente suplimentare şi fără probleme de răcire. Pe lângă caracteristicile de bază prezentate într-un “articol”, vă oferim în cele ce urmează o descriere mai detaliată a anumitor versiuni.

Sunt disponibile 4 grupe principale:

● 2,5 şi 5W cu 1 ieşire reglată, cu 3,3 până la 24V tensiune de ieşire
● 3,2 şi 5W (5,4W) cu 1 ieşire nereglată, cu 9 până la 24V tensiune de ieşire
● 3 până la 5W cu 2 ieşiri reglate cu terminal „O” comun
● 3 până la 5 w cu 2 ieşiri izolate. Doar ieşirea nr. 1 este reglată şi de la această ieşire este posibil să preluaţi mai multă putere decât de la ieşirea nr. 2

Seria 47000 de surse de alimentare electrică oferă un consum de putere mai scăzut în modul de aşteptare – doar 200 mW or 300 mW – pentru tipurile reglate. Cu izolarea 4000VAC (intrare/ieşire) sunt potrivite pentru o izolare consolidată de clasa II. Temperatura ambientală de lucru este de la -25°C la Ta, care se regăseşte în tabelul de mai jos, pentru fiecare tip în parte. Protecţia împotriva scurt-circuitelor şi oprirea termică cu recuperare automată contribuie la utilizarea uşoară a acestor dispozitive. Mai multe informaţii veţi găsi în tabelele de mai jos şi în fişa de date Myrra 47000.

Dacă sunteţi interesaţi chiar şi de tipurile ce nu se găsesc în stoc, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com

Adaugă un comentariu