Cleştii Megger pentru testarea împământărilor

by donpedro

AZA Electronic vă prezintă noua generaţie de cleşti DET14C şi DET24C oferiţi de Megger pentru testarea rezistenţelor de împământare. Deconectarea împământării este evitată prin inducerea unui curent de test de către cleşti. Astfel, potenţialele arcuri electrice ce pot apărea la deconectare sunt preîntâmpi­nate. De asemenea, pot fi utilizaţi pentru inspecţia şi verificarea sistemelor de protecţie la fulgere şi în orice altă instala­ţie în care se poate crea o buclă de curent. Pot măsura valori efective ale curentului de împământare de până la 35A (True RMS), fiind încadrat în categoria de siguranţă CAT IV 600V.
Accesul la cablurile şi bridele de împământare aflate în locuri înguste este facilitat de forma eliptică a cleştilor. Aceştia pot măsura curenţii din cabluri cu diametrul de până la 37mm şi din benzi de împământare de până la 50mm, putând fi utilizaţi cu uşurinţă în cadrul staţiilor, substaţiilor şi turnurilor electrice. Utilizarea în zone întunecoase şi înguste este facilitată de afişajul cu iluminare şi semnalul sonor asociat apăsării tastei de menţinere a valorii afişate.
Cu posibilitatea de a memora valorile achiziţionate împreună cu ştampila de timp asociată, DET14C poate afişa ulterior rezultatele, iar DET24C are capacitatea de a transmite măsurătorile către PC (prin intermediul programelor de gestio­nare a datelor precum Megger PowerDB şi PowerDB Lite) folosind interfeţele IrDA şi USB.
Alte caracteristici: autoscalare pentru toate funcţiile de măsurare, autocalibrare, alarme pentru valori limită şi ceas de timp real pentru momentul de timp asociat măsurătorilor.

Aza Electronic
Tel./Fax: 08008 34787
www.aza.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu