SUNON lansează cea mai bună soluţie activă de răcire pentru reflectoare cu LED-uri de până la 5.000 lm

by donpedro

Sunon, cel mai important producător de ventilatoare şi module de răcire CA/CC din lume a anunţat soluţia activă de răcire pentru reflectoarele cu LED-uri care furnizează până la 5.000 lm (75W). Deoarece cererea de sisteme de iluminat cu LED-uri de înaltă putere este în continuă creştere, Sunon trebuie să facă faţă în mod constant unui număr mare de provocări tehnologice. Disiparea căldurii este una dintre provocările majore ale industriei iluminatului cu LED-uri. Soluţia SUNON activă de răcire este de patru ori mai eficientă decât răcirea pasivă. Datorită eficacităţii excelente a produselor Sunon, dimensiunea şi greutatea sistemelor de iluminat cu LED-uri pot fi reduse semnificativ.

Sunon oferă soluţii pasive şi active de răcire a LED-urilor pentru produsele conforme Zhaga. În calitatea sa de membră a organizaţiei de standarde, Sunon s-a angajat să dezvolte specificaţii standard publicate şi soluţii de răcire complete pentru iluminatul cu LED-uri. Soluţia standard pentru Volumul 3 este lansată în prezent.

Caracteristici cheie ale soluţiei active de răcire Sunon pentru LED-uri:
• Tehnologie DR Maglev: Ventilatorul Sunon cu Motor DR Maglev prezintă trei avantaje: împiedică mişcarea statorului şi a rotorului, prezintă o mai bună rezistenţă la praf şi o siguranţă superioară.
• Rezistenţă la praf: În urma unui test în cursul a 72 de ore de funcţionare, conform Standardului IEC 60529 privind testele de rezistenţă la praf, rezultatul a indicat faptul că motorul ventilatorului Sunon a funcţionat normal. În momentul dezasamblării ventilatorului, nu a fost găsit praf în motorul acestuia sau de-a lungul axei ventilatorului.
• Extrem de silenţios: Sunon asigură un nivel foarte scăzut al zgomotului, sub 20 phon, şi aproape nicio vibraţie detectabilă.
• Durată îndelungată de viaţă: Datorită Tehnologiei brevetate a Motorului DR Maglev se asigură o durată impresionantă de funcţionare de 70.000 ore la 60 ℃.
• Costuri mai mici: Beneficiile utilizării unui ventilator pot fi reducerea semnificativă cu peste 70% a utilizării materialului greu şi costuri cu până la 60% mai mici.

Sunon este cel mai bun partener pentru soluţii de răcire, colaborând cu branduri internaţionale precum Philips, Osram, Vossloh, Bridgelux, Citizen, GE, Xicato şi Tridonic. Cu acestea Sunon a dezvoltat mai multe produse, precum soluţiile pentru LED-uri Philips Fortimo şi Osram Preval, având drept caracteristici un consum scăzut de energie, o eficacitate superioară, un nivel scăzut al zgomotului şi o rezistenţă mare la praf, crescând semnificativ durata de viaţă a LED-urilor.

Grupul Sunon
Fondat în 1980, Sunonwealth Electric Machine Industry Company Limited este lider global în domeniile motoarelor de precizie, miniventilatoarelor şi modulelor termice, având sediul în Kaohsiung, Taiwan şi numeroase sucursale şi birouri înfiinţate în Europa, Statele Unite ale Americii, Japonia, Hong Kong, Shenzhen şi în alte locuri.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să consultaţi site-ul web Sunon: http://www.sunon.com/

Produse SUNON sunt disponibile de la TME la www.tme.ro

Adaugă un comentariu