RFID “la pachet” – implementaţi RFID rapid şi simplu

by donpedro

Modulele compacte RFID ID12 şi ID20 sunt componente RFID uşor de utilizat şi extrem de fiabile, funcţionând cu o frecvenţă de 125 kHz.

Ambele tipuri conţin o antenă internă, eliminând astfel nevoia proiectării, producţiei şi optimizării circuitului rezonant. Mai mult, modulele ID12 şi ID20 conţin întreg sistemul de circuite necesar şi astfel, pentru funcţionarea unui dispozitiv RFID nu trebuie decât să conectaţi aceste module la o unitate de control – de regulă un micro-controlor. Putem spune că modulele ID12 şi ID20 reprezintă o soluţie gata de utilizare la un preţ extrem de convenabil.

Avantaje / Caracteristici:

1.Soluţie gata de utilizare RFID cu antenă incorporată
2.Dimensiuni compacte
3.Aplicaţie foarte simplă
4.Mai multe versiuni disponibile

Daca veţi analiza circuitul aplicaţiilor ID12/ID20, veţi descoperi că este extrem de simplu şi identic pentru ambele tipuri. Diferenţa principală între cele două tipuri este dimensiunea – ID12 are o dimensiune de 12+cm iar ID20 are 16+ cm.

In cazul în care preferaţi o antenă externă, puteţi utiliza modului ID2, furnizat cu o antenă cu fir înfăşurat ce nu trebuie decât poziţionata corespunzător şi conectata la modul. Pentru anumite aplicaţii, aveţi la dispoziţie versiunea ID12 cu o interfaţă USB – ID2-ID12USB, ce poate fi conectată direct la calculator. Dacă preferato Mifare RFID (13,56 MHz), puteţi utiliza modulul ID20MFIA.

Informaţii detaliate puteţi găsi în fişele de date ID2-ID20, ID12USB şi ID20MFIA.
Dacă sunteţi interesaţi, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu