Funcţionarea dispozitivelor dumneavoastră fără întreruperi

by donpedro

Filtrul de linie Schurter 5500.0655.1 poate fi utilizat în mod universal indiferent de tipul de priză la care este conectat dispozitivul dumneavoastră.

Utilizarea unui filtru de linie este necesară pentru aproape toate dispozitivele. La alegere, puteţi utiliza un filtru în combinaţie cu o priză de linie sau cu un modul autonom, în special proiectat pentru montarea PCB.

Avantaje / Caracteristici:
1.Filtru de linie de înaltă calitate pentru montarea PCB
2.6A/250VAC
3.>1.7kVDC (L-N), >2.7kV(L/N-PE) rigiditate dielectrică
4.Carcasă de plastic UL 94V-0
5.Temperatura de lucru de la -25 la +85°C

Din cauza numeroaselor dispozitive electrice cu un consum de putere non-linear, tensiunea sinusoidală de linie este departe de forma curată prezentată în cărţile de matematică. In ciuda stringentelor reglementari EMI şi EMC, este necesară utilizarea filtrelor de linie şi datorită faptului că circuitele digitale moderne cu un consum scăzut de putere sunt mai sensibile la defectări. O situaţie similară este şi cea a circuitelor analoage în care circuitele mai sensibile sunt utilizate (amplificatori, convertori AD şi DA, etc.). Utilizarea unui astfel de filtru are două avantaje – o mai bună protecţie a dispozitivului împotriva defectărilor şi evitarea dispersiei zgomotului de la dispozitivul dumneavoastră la linia de alimentare.

O noutate în cadrul portofoliului nostru este filtrul de linie Schurter 5500.0655.1 pentru montarea PCB-urilor. Avantajul versiunii PCB este că nu solicită spaţiu pe panoul din spate al dispozitivului dumneavoastră. Cu un curent maxim de 6A, este potrivit chiar şi pentru dispozitivele mai puternice. In fişa de date Schurter 5500.0xxx puteţi găsi grafice detaliate despre atenuarea filtrului în modul comun şi diferenţial. Pentru cele mai solicitante cerinţe cu privire la EMC, filtrul poate fi prevăzut cu un câmp metalic de protecţie.

Dacă sunteţi interesaţi, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu