Transceivere de uz industrial de joasă putere pentru aplicaţii internaţionale

by donpedro

Prin STD-302N-R, Circuit Design, Inc. oferă un modul de transceiver radio ce nu este valabil numai cu frecvenţe de 434 MHz, 458 MHz şi 869 MHz pentru Europa, dar şi cu 335 MHz (India), 419 MHz (China) şi 429 MHz (Japonia). Această varietate de frecvenţe internaţionale asigură suport pentru producătorii de echipamente industriale ce caută să intre pe aceste pieţe.

Alocarea pinilor în toate versiunile de frecvenţe este aceeaşi, astfel încât prin schimbarea programului de frecvenţă PLL, producătorii pot comuta între versiuni în acord cu piaţa dorită.

LMD-400-R, modelul de calitate superioară al STD-302N-R, este disponibil în versiunile conforme FCC Part 90 şi EN 300 113.
În plus, LMD-400-R are aceeaşi interfaţă ca şi STD-302N-R. Utilizând această platformă cunoscută, producătorii pot respecta cerinţele standardelor radio sub-GHz şi radio în fiecare ţară prin simpla înlocuire a componentei radio.

STD-302N-R a fost dezvoltat ca un transceiver RF de bandă îngustă pentru utilizare în echipamente radio industriale. El este rezistent la vibraţii mecanice şi impact, iar circuitul său cu dublă schimbare de frecvenţă asigură o sensibilitate ridicată a receptorului.

Operând într-o bandă îngustă şi cu o selectivitate ridicată, STD-302N-R oferă o comunicaţie sigură chiar şi în aplicaţii în care sunt utilizate în acelaşi timp mai multe dispozitive.

STD-302N-R este proiectat pentru înaltă perfor­manţă în vreme ce flexibilitatea componentelor discrete, interschimbabile asigură o alimentare stabilă cu produse pe o durată mare de timp. Acest concept, combinat cu performanţe şi calitate stabile, este foarte urmărit de producătorii mondiali.

Circuit Design Inc. proiectează şi livrează module radio de mică putere destinate unor aplicaţii variate din domenii precum telecontrol, telemetrie, sisteme de alarmare, transmisii seriale de date şi audio. Produsele sunt conforme cu standardul European ETSI, US FCC şi standardul Japonez ARIB.

Calitatea produselor este certificată de standardul de calitate japonez – ISO9001 – pentru proiectare şi producţie .

Firma noastră este interesată de colaborarea cu distribuitori locali din România.

Contact:

Circuit Design GmbH
Schleißheimer Str. 263
80809 München

Tel.: +49 (0) 89/358283-60
Fax: +49 (0) 89/358283-66
info@circuitdesign.de
www.circuitdesign.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu