Nou parteneriat RS – RENESAS

by donpedro

Suntem bucuroşi de a anunţa că RS şi Renesas Europe au semnat un acord oficial de franciză prin care RS vinde produsele Renesas în EMEA. Ca parte a acestei înţelegeri, RS a fost aleasă să opereze în reţeaua Renesas Europe. – www.rs-components.com/renesas Renesas este cel mai mare furnizor mondial de microcontrolere, iar în 2011 a fost al cincilea mare producător de semiconductoare. Renesas s-a dezvoltat din fuziunea iniţială din anii ’90, dintre marii producători de semiconductoare japonezi Hitachi şi Mitsubishi, iar apoi recenta fuziune cu NEC, ce a fost integrată şi finalizată în ultimii ani. De aceea nu este surprinzător faptul că poziţia cea mai puternică pe piaţă o are în Japonia şi Asia, iar 15% din vânzări la ora actuală în Europa, reprezintă o bună oportunitate de creştere. Renesas are un nume puternic în industria europeană, în special oferta de micro, dar a pierdut puţin din cota de piaţă în ultimii 5 ani datorită faptului că fuziunea sa cu NEC a luat mai mult timp decât se aştepta.
Avem la ora actuală pe stoc gamele cheie de microcontrolere Renesas: familia RL78, familia RX şi familia V850, ce au ca ţintă comunitatea inginerilor proiectanţi. În viitorul apropiat ne vom extinde această gamă pentru a acoperi şi produsele lor analogice şi de putere.

MCU, RL78, 16biţi, 32MHz, 32KB Flash, LQFP64

Familia RL78, Renesas

RL78 este una dintre familiile recente de microcontrolere ale Renesas Electronics, combinând caracteristici avansate ale familiilor 78K şi R8C pentru a oferi un consum energetic mic (66uA / MHz) şi performanţe ridicate (41DMIPS @ 32MHz).
RL78 este bazat pe o arhitectură CISC pe 16 biţi cu funcţionalitate analogică bogată. Linia de produse ale familiei include microcontrolere de uz general, LCD şi ASSP inclusiv pentru iluminare şi auto. RL78 este proiectat specific pentru aplicaţii de ultra joasă putere, permiţând clienţilor să construiască sisteme compacte şi eficiente energetic, cu un cost redus.

Nr. stoc RS: 758-1446
Producător: Renesas Electronics
Cod producător: R5F100LCAFB#V0
Status RoHS: Da

Microcontrolere RENESAS
www.compec.ro

MCU, RX, 32biţi, 100MHz, 512KB Flash, TFLGA145

Familia RX, Renesas
Familia de microcontrolere RX pe 32 de biţi are la bază miezul CPU revoluţionar RX ce

permite o nouă clasă de microcontrolere, beneficiind de cele mai bune caracteristici ale arhitecturilor RISC şi CISC, adăugând în acelaşi timp DSP şi matematică în virgulă mobilă. Combinând noul miez RX cu cele mai rapide memorii flash embedded, seria de microcontrolere RX600 furnizează o viteză lider industrial de 1,65DMIPS pe MHz şi include suport pentru procesare de semnale digitale şi operaţii în virgulă mobilă.

Nr. stoc RS: 757-8238
Producător: Renesas Electronics
Cod producător: R5F562N8BDLE#U0
Status RoHS: Da

Microcontrolere RENESAS
www.compec.ro

MCU, V850, 32biţi, 20MHz, 256KB Flash, LQFP48

Microcontrolerele V850 pot fi utilizate în diferite aplicaţii de la gamă media până la

înaltă performanţă.
Miezul V850ES este accesibil şi poate fi uşor integrat în sisteme ce utilizează controlere pe 16 biţi. Miezul V850E1, a fost dezvoltat pentru a oferi perfor­manţe ridicate, iar succesorul său V850E2M, este cea mai bună alegere pentru aplicaţii ce necesită putere de procesare de nivel de top.

Nr. stoc RS: 757-8544
Producător: Renesas Electronics
Cod producător: UPD70F3839GA(R)-GAM-AX
Status RoHS: Da

Microcontrolere RENESAS
www.compec.ro

Aurocon COMPEC
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu