Conexiuni PCB cu har-flex® – robuste, flexible şi multifuncţionale

by donpedro

pentru o gamă largă de aplicaţii “board-to-board”şi “board-to-cable” cu un pas contact de 1.27mm

Conectorii har-flex®
Gama de produs har-flex® de la HARTING oferă soluţii multi­funcţionale pentru conexiunile PCB în aparatele industriale.
Variantele disponibile acoperă o gamă largă de aplicaţii “board-to-board”şi “board-to-cable” cu pas contact de 1,27 mm.
Caracterizând o configuraţie com­pactă dar robustă, har-flex® asigură o funcţionare fiabilă tot timpul chiar şi în condiţii de mediu dificile. Doi suporţi mari asigură stabilitatea conectorilor utilizând articulaţii SMT. Se asigură o procedură de inserţie cu uzură scăzută şi retra­gere printr-un punct de contact foarte lin între contactele de tip tată şi mamă. Acesta este rezultatul unui tratament special de urmărire în procesul de găurire pe care îl aplică HARTING bazat pe experienţa sa largă in tehnologia de găurire. Această caracteristică are de asemenea un impact pozitiv asupra rezistenţei la vibraţii, care a fost verificată în conformitate cu standarde de testare recunoscute.
Conectorul IDC har-flex® pentru cablu panglică plat satisface cele mai exigente cerinţe în termeni de robusteţe. O prindere sigură previne demontarea neintenţionată a cablului de pe PCB. Este disponibilă o clemă de eliberare elastică ca o opţiune pentru a proteja conexiunea cu secţionarea izolaţiei cablului de impactul forţei. În plus la conectorii IDC individuali, HARTING oferă de asemenea cabluri prefabricate în configuraţii individuale.
Variantele diferite har-flex® pot fi combinate în mod liber şi permit configuraţii de aparat modulare. Cerinţa de spaţiu pe PCB este redusă la minim mulţumită numărului variabil de contacte de la 6 la 100. Transmisia de date har-flex® satisface cerinţele protocoalelor moderne de transmisie cum ar fi Gigabit Ethernet şi PCI Express. În acest fel se combină performanţa de nivel ridicat al computerelor moderne cu robusteţea dispozitivelor industriale.

HARTING Romania SCS
www.HARTING.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu