Simplu. De succes.

by donpedro

Prezentate pentru prima dată în anul 2004, conectoarele PushPull de la HARTING s-au vândut cu milioanele. Designul uşor de utilizat s-a dovedit a fi un succes deosebit şi este adaptat constant noilor aplicaţii. Flexibilitatea, robusteţea şi starea de funcţionare ridicată sunt elementele cheie pentru succesul conceptului PushPull.

Autori:
Matthias Fritsche, Global Product Manager, Germany, HARTING Technology Group, Matthias.Fritsche@HARTING.com
Lennart Koch, Global Product Manager, Germany, HARTING Technology Group, Lennart.Koch@HARTING.com

Conectorul PushPull dispune de un design intuitiv, care realizează o conexiune sigură, realizând accesul la trei elemente esenţiale ale industriei: date, semnal şi energie electrică. Acest conector simplu de utilizat poate fi conectat şi deconectat rapid şi uşor. Conexiunea se realizează fix, prevenind astfel orice erori; puteţi vedea şi simţi fixarea sa pe poziţie, iar aceasta se confirmă şi printr-un semnal acustic (un clic perceptibil clar).

Mecanismul de închidere circular interior asigură faptul că se blochează permanent în dispozitiv, într-o manieră stabilă mecanic. PushPull poate fi adaptat universal la cerinţele specifice clientului.

DEOSEBIT DE VERSATILE

Conectoarele PushPull sunt disponibile ca versiune din plastic sau metal pentru a se potrivi aplicaţiei necesare. PushPull poate fi echipat cu feţe de conectare standard cum ar fi RJ45, USB, SCRJ sau chiar cu energie electrică. Alegerea unor inserţii de conectare disponibile este cuprinsă între semnalul 1/10 gigabit Ethernet şi datele unei energii electrice de 690V / 16A, îndeplinind astfel toate cerinţele uzuale ale aplicaţiei industriale.

POSIBILITATE DE UTILIZARE PRETUTINDENI

Mulţumită designului compact, conectoarele PushPull sunt ideale pentru aplicaţiile de conectare ale dispozitivelor. Acestea pot fi folosite cu toate tipurile de dispozitive electronice industriale, de la senzori, la elemente de control şi procesoare industriale, care nu sunt păstrate într-o cutie de conexiuni, ci într-o locaţie descentralizată de pe câmp sau chiar în zonele exterioare neprotejate.
Acest conector poate fi folosit pe aproape toate pieţele, inclusiv la automatizarea întreprinderii, la dispozitive industriale, utilaje, ali­mentarea cu energie electrică şi transport. Cerinţa tehnică pentru interfaţa dispozitivului este generată prin reţea, iar modul de integrare este stabilit de designul dispozitivului conectat la produsul PushPull. Conform directivelor organizaţiei de utilizatori PROFIBUS (PNO), Han® PushPull (varianta 14 acc. conform IEC 61 076-3-117) este conectorul preferat pentru automatizarea descentralizată în domeniul transmiterii electrice şi a datelor optice şi în alimentarea cu energie electrică. În plus faţă de această organizare, Automation Initiative of German Domestic Automobile manufacturers (AIDA) a stabilit ca fiind standard conectorul Han® PushPull. În felul acesta, toate întreprinderile de producţie a autovehiculelor controlate prin PROFINET sunt configurate în acelaşi fel.
Conectorul HARTING PushPull (varianta 4 acc. conform IEC 61 076-3-106) este singurul conector standard internaţional pentru reţelele de cabluri industrial generice din clasa de protecţie IP 65/67.
Este de asemenea şi cel mai mic conector în clasa de protecţie înaltă IP 67 care poate fi folosit cu RJ45 şi LC Duplex.

Contact:
HARTING Romania SCS
Str. Europa Unită nr. 21, RO-550018 Sibiu
Tel.: 0369 102 672
Fax: 0369 102 622
ro@HARTING.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu