Procesoarele Freescale QorIQ Qonverge Base Station au fost selectate pentru a da putere de calcul la soluţii cu celule mici modulare de la Public Wireless, Inc.

by donpedro

Public Wireless, Inc. a ales un parteneriat cu Freescale Semiconductor sprijinindu-se pe procesoarele Freescale QorIQ Qonverge, lidere de piață, pentru o linie nouă de soluții pentru exterior construite pe staţii de bază cu celule mici.
Pentru a fi construit cu tehnologia Freescale QorIQ Qonverge base station-on-chip, produsele Venice Outdoor Multi-RAN de la Public Wireless, Inc. oferă producătorilor de echipament original un cadru modular pentru dezvoltarea rapidă a staţiilor de bază cu celule mici extrem de eficiente şi compacte, proiectate pentru a ajuta furnizorii de servicii să ţină pasul cu rata de creştere a datelor wireless şi explozia de dispozitive inteligente mobile în întreaga lume.
Produsele Freescale QorIQ Qonverge se bazează pe o arhitectură comună şi procesarea integrată a comunicațiilor, procesare de semnal digital și tehnologiile de accelerare wireless într-un singur system-on-chip, în diferite configuraţii optimizate pentru următoarea generaţie de staţii de bază macrocelule. Tehnologia avansată şi procesul de integrare excepţionale permit convergenţa mai multor funcţii care, în mod tradițional, erau efectuate pe FPGA-uri separate, ASIC-uri, DSP-uri şi procesoare, trebuind să fie încorporate pe un singur dispozitiv. Această integrare reduce numărul de piese şi oferă reduceri semnificative de energie, costuri şi ale amprentei pe siliciu pentru staţiile de bază.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu