IAR Systems introduce I-jet™ – Sondă de depanare “in-circuit”

by donpedro

IAR Systems® introduce produsul I-jet™, o sondă subţire de depanare în circuit, care este complet integrată în garnitura IAR Embedded Workbench® de instrumente cu înaltă performanţă C/C++, compilator şi debugger.
I-jet™ se integrează perfect în IAR Embedded Workbench IDE pentru utilizare ușoară, depanare rapidă şi fiabilă. Acesta oferă suport pentru microcontrolere bazate pe ARM7™, ARM9™, ARM11™, ARM® Cortex™-M, ARM Cortex-R4 şi nuclee ARM Cortex-A5/A8/A9. I-jet™ dispune de recunoaşterea automată şi descărcarea directă în memoria flash a celor mai populare microcontrolerele.
Aceasta are capacitatea de măsurare a puterii de consum în ţintă, cu un grad ridicat de precizie. I-jet™ oferă o platformă de depanare rapidă şi stabilă, cu viteze de download de până la 1MB pe secundă, JTAG și SWD
(Serial Wire Debug) clocking de până la 35MHz, şi SWO (Serial Wire Output) cu frecvenţe de până la 100MHz. Se pot alimenta plăcile ţintă cu putere şi este în totalitate alimentat prin USB. Posibilitatea de a folosi SWV (Serial Wire Viewer)–date livrate serial printr-un singur pin – este sprijinită prin UART şi moduri de codare Manchester. I-jet™ sprijină, de asemenea, Embedded Trace Buffer (ETB) şi JTAG clocking, iar toate semnalele JTAG pot fi monitorizate.

IAR Systems
www.iar.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu