Freescale introduce VortiQa™ – Clasificare de trafic inteligent şi Software-ul de echilibrare a încărcării pentru emblematicele procesoare QorIQ

by donpedro

Pentru a ajuta proiectanții de reţea să îndeplinească cerinţele de transfer al datelor, de latență, de putere, cost şi alte cerințe viitoare, ca acelea de a încorpora echipamente cu servicii cu valoare adăugată (VAS) în reţelele lor, Freescale Semiconductor introduce VortiQa – clasificare de trafic inteligent şi software-ul de echilibrare a încărcării (ITCL).
Cu cerinţele de securitate de reţea şi de optimizare din ce în ce mai stricte, întreprinderi şi reţele de centre de date cresc prin adăugarea de noduri VAS, precum controlere de livrare a aplicațiilor, dispozitive de securitate, de înregistrare a datelor şi controlere de optimizare WAN. Acest echipament suplimentar prezintă noi provocări de scalabilitate în reţea, în timp ce volumul de date continuă să crească în întreaga lume.
Software-ul inteligent VortiQa ITCL clasifică şi distribuie fluxul de trafic de date în întreaga întreprindere şi în elementele de rețea ale unui centru de date, incluzând mai multe noduri VAS şi permiţând arhitecturilor de reţea să scaleze pentru a acomoda încărcarea suplimentară la adăugarea unui echipament. În plus, software-ul VortiQa ITCL face duplicare de trafic de mai multe ori, pentru a permite mai multe tipuri de monitorizare a traficului de reţea.
Software-ul VortiQa ITCL este proiectat pentru procesoarele Freescale QorIQ, care încorporează mai multe nuclee. Software-ul gata de aplicare în producție este optimizat pentru platforme Freescale QorIQ P4080 şi AMP QorIQ T4240, în strânsă colaborare cu procesoarele din categoria de clasă mondială numită arhitectura de accelerare a căii de date (data path acceleration architecture DPAA) şi cu alte caracteristici avansate ale componentelor pe siliciu.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu