Freescale introduce un proiect de referinţă Baseband-to-Antenna pentru staţii de bază celulare mici Multi-Standard

by donpedro

Freescale Semiconductor a anunţat un nou proiect de referinţă pentru stațiile de bază cu aplicații în birouri – small office/home office (SOHO), care au puterea funcțională dată parţial de două circuite integrate monolitice avansate, în domeniul microundelor (MMIC), bazate pe arseniură de galiu (GaAs).
Cuprinzătorul proiect de referinţă baseband-to-antenna combină staţia de bază QorIQ Qonverge BSC9131, de tipul system-on-chip (SoC), cu plăci radio Freescale RF, şi este o soluție multi-protocol scalabilă peste o gamă de benzi celulare pentru a facilita tranziţia de dezvoltare de la 3G la 4G LTE. Aprovizionând și staţia de bază SoC şi dispozitive RF de la acelaşi furnizor, viteza de apariție pe piaţă va crește şi va ajuta la asigurarea compatibilităţii optime şi integrării.
Dispozitivele Freescale GaAs MMIC instalate pe plăci de radio sunt amplificatoarele MMZ25332B şi MMZ09312B. Ambele dispozitive MMIC asigură liniaritate excepţională şi eficienţă energetică şi pot acoperi mai multe benzi de frecvențe, inclusiv Band 1/WCDMA şi Band 13/LTE. Împreună cu placa de radio, MMIC pot fi uşor acordate pentru a sprijini mai multe benzi de frecvenţă UMTS.
Dispozitivul QorIQ Qonverge BSC9131 dispune de o arhitectură scalabilă, care sprijină o gamă largă de interfeţe de tip air-interfaces, inclusiv LTE, LTE-FDD & TDD şi WCDMA / CDMA. Acesta combină nuclee Power®Arhitecture şi dispozitive StarCore DSP de înaltă performanţă cu tehnologia Multi-accelerator Platform Engine (MAPLE-B) de prelucrare pentru banda de bază. Dispune, de asemenea, de structură de interconectare şi de tehnologie de procesare next-node, precum şi de comunicația directă cu RFIC şi cu interfețe de antenă, eliminând necesitatea de cip-uri suplimentare şi reducând spațiul pe placa de cablaj şi costul.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu